👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ostatnia sekunda - "mówiŁAM ostatnim razem", a wygląda na płeć żeńską, więc poza tym, że jest p🤬lnięta, to jeszcze bliżej tej górnej skali p🤬lnięcia...
Egoistyczna, cyniczna p🤬da. Ludzie mają prawdziwe problemy, codziennie muszą sobie radzić i nie obarczają innych nimi dookoła przez mikrofon i głośnik . Typowe lgbt albo weganin, jeszcze się k🤬a nie przedstawi, ręki nie poda a już musisz być poinformowany, że brzydzi się mięsem i Ty też powinieneś, bo ona wie lepiej.
Jeśli zaimki i imię zajmują całą przestrzeń w jej głowie, to musi mieć tam zajebistą próżnię.
UrlichUrwich napisał/a:
Ja się wstydzę tego słuchać anonimowo w samotności przed monitorem a ona tak p🤬li na cały regulator w jakimś publicznym miejscu. Masakra. W dodatku sama zmisgenderowała (Qurwa - podkreśla mi, bo nie ma takiego wyrazu) Panią Profesor.
Widać ma dobry protokół...

Co ona ma ? Ded nejm ?? To do brazyli niech jedzie. . Przemowy nie ukonczy jak podjedzie skuterzysta z pukawkom
Paliwo po 10zilo przezyjemy . . . . ale takie coś jak sie rozmnoży OJCP !!
Ale oso chozzi, bo za bardzo nie rozumiem...? Mówi o sobie w zaimkach żeńskich, głos dziewczęcy, wygląda raczej jak dziewczyna, nie jak bezpłciowy tranzystor. No chyba, że to chłopczyk nafaszerowany żeńskimi hormonami, który określa się jako dziewczynka i którego dead name płci męskiej widnieje dziennikach profesórów i dowodzie osobistym...
Btw, niech tylko PISiorów pogonią w wyborach parlamentarnych i przy wyborze prezydenta, to dopiero będziemy mieli zalew tęczowej zarazy. Chyba jedyny plus PISiorskiej władzy, że nie pozwala na panoszenie się tęczowej zarazy LPG w Polsce...
Btw, niech tylko PISiorów pogonią w wyborach parlamentarnych i przy wyborze prezydenta, to dopiero będziemy mieli zalew tęczowej zarazy. Chyba jedyny plus PISiorskiej władzy, że nie pozwala na panoszenie się tęczowej zarazy LPG w Polsce...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie