👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PIs napisał/a:
Ona jest tak brzydka, że jej nikt nie wyr🤬a nigdy.
Na sadisticu jakiś chętny, stulejarzowy sadolek się znajdzie.
Adam19800605 napisał/a:
Ja bym wybrał na jej miejscu na rondzie w prawo
Właśnie typowo wysrana Warszawianka. Ludzie na wsi nie mają czasu na takie głupoty.
Typowy roszczeniowy śmieć tolerancyjny. Miejsce tego gówna jest w cyrku, ale niestety urodziło się jako homo sapiens i to w demokracji, więc ze swoją ekipą w tęczowych pelerynach jest mądrzejsze od tej pani Profesor, którą wspomniała. Jej głos na wyborach ma taką samą wartość jak głos biznesmena, ekonomisty, filozofa, inżyniera, czy jakiegokolwiek innego pełnoletniego człowieka. Niestety takich ludzi jest pełno, a zawsze znajdzie się polityk, albo inny z🤬b, który ma ochotę przemawiać głośniej niż inni i zrzeszać wokół siebie takich wyborców. To zlewaczałe gówno karmi te wszystkie żukowskie i lemparty... Oczywiście ono karmi głosami, reszta ludzi potem musi płacić na ten cyrk podatki
Kolejna nie rozumie, ze to ze sama ma problem z okresleniem siebie i kim jest, to nie znaczy ze inni maja tak owy. Dorbzr widza kim jest i tak ja okreslaja
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie