Roger Waters napisał/a:
Nie mogę na to patrzeć...moją córkę 7 lat temu psy zagryzły na śmierć
wrzucaj filmik, zobaczymy ile piw dostaniesz
Siriuz napisał/a:
Kazdy powinien miec przy sobie mala
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Beka_XD napisał/a:
Prędzej kieszonkowy scyzoryk, żeby kundlowi w żebra załadować...
Ja już bez noża w kieszeni nie wychodzę. Pies sąsiadów mnie mnie nieźle up🤬lił w rękę w podobnej sytuacji - spieszyłem się na pociąg. Nap🤬lając go pięścią po pysku udało mi się go pogonić, ale to musiało być kilka ciosów, jakbym jebnął go nożem to miałbym mniej dziur po zębach. Także polecam.
Roger Waters napisał/a:
Nie mogę na to patrzeć...moją córkę 7 lat temu psy zagryzły na śmierć
To wyjątkowo zły portal sobie wybrałeś do odwiedzania.
jakby biegła po chodniku a nie po rampie dla rowerów/wózków to by jej się nic nie stało
podpis użytkownika
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Ona leżała i czekała, nie chciała piesku przeszkadzać w posiłku czy ki c🤬j?
Miałem podobnie że poszedłem się przejść z moim psem i pies niedalekiego sąsiad zaczął szczekać i podgryzać aż w końcu zaczęły się żreć to złapałem go za tylne łapy i wziąłem zamach jak młotem uderzyłem z całej siły o ziemię że mu kręgosłup chyba złamało bo dostał drgawek i zdech(psy tego sąsiada są zdziczale i sąsiad samemu jest największą patologią na całej ulicy )
Takie głupie , wielkie , sk🤬ysyńskie kundle powinny być trzymane w klatkach. Pawehan c🤬j Ci w dupę za takie słowa. I żeby gardłem wyszedł. Na wylot.
Halman wróć ty już na Ukrainę. Tak kaleczysz język polski tymi opisami, że na stówę nie jesteś Polakiem.