Tak, tak udawane ale miło się ogląda. Polecam inne walki Rey'a Mysterio, mniej reżyserowane, potrafi ładne skoki odp🤬lać, zdecydowanie najbardziej pomysłowy i utalentowany wrestler.
Do napinaczy - i tak byście jednego ciosu nie przeżyli więc nie męczcie klawiatury
ehh gdzie te czasy z WCW na TNT, później DSF...

nWo, Raven Pack, Goldberg, Hollywood Hogan
No dobra, niech napinacze wpisują na YT "wrestling accident" :p a do reszty - bill goldberg
Konto usunięte
2011-08-16, 20:56
Z tego co wiem to Brock Lesnar też zaczynał zawodową karierę od wrestlingu (ale mogę się mylić) a teraz jest jednym z topowych zawodników w formule MMA. Fajnie sobie toto pooglądać. Nie żeby było to jakieś bardzo brutalne czy sportowe ale po prostu sympatyczne.
Konto usunięte
2011-08-16, 20:58
zapraszamy do polski pudzian zacznie cepami na oślep ładować to będzie miał walkę.
ahh myslalem ze bede mial okazje wysmiac ten filmik jakims zaistym komentarzem, ale to juz by byl spam :<
ja bym chciał zobaczyc jak ta wielka napompowana ciota dostaje wp🤬l od prawdziwego nie udawanego fightera typu niewiem ... alstair overeem albo junior dos santos ... amerykanie to jednak mega idioci a jednyną sztuką teatralną jaką ich mózgi są w stanie ogarnąć bez przegrzewania to własnie wrestling ;p
Konto usunięte
2011-08-16, 21:52
Szkoda, że Pudzianowski wybrał MMA, a nie wrestling. Pasowałby jak ulał, a tak zbiera baty.
Konto usunięte
2011-08-16, 22:12
proszę mi tu nie pisać, że jak się nie podoba to nie oglądać i nie komentować...
obejrzałem - mam prawo komentować!
c🤬jowe!
(nie jestem hejterem... to jest po prostu c🤬jowe)
Konto usunięte
2011-08-16, 22:29
Chcecie się jarać prawdziwymi wymiataczami ringowymi w wrestlingu, to oglądajcie scenę niezależną albo japońskie puro, bo w WWE najbardziej niebezpieczne akcje są pobanowane.
Konto usunięte
2011-08-16, 22:49
Ammol napisał/a:
Tak, tak udawane ale miło się ogląda. Polecam inne walki Rey'a Mysterio, mniej reżyserowane, potrafi ładne skoki odp🤬lać, zdecydowanie najbardziej pomysłowy i utalentowany wrestler.
Do napinaczy - i tak byście jednego ciosu nie przeżyli więc nie męczcie klawiatury
Talent to ryjek miał dekadę temu, a potem naj🤬a mu komercha we łbie jak i Tobie. Polecam pooglądać Indy, Puroresu, Lucha, albo jeśli naprawdę w WWE widzisz Wrestling a nie tylko Entertaiment to włącz TNA i spójrz np na MCMG czy Generation Me. Nawet Abyss jest bardziej pomysłowy i utalentowany od ryja wiecznie trzy move'sy mysteriusza.
Konto usunięte
2011-08-17, 0:26
Jedno pytanie...
Ile płacą tym statystom (publiczności), za to że muszą tam siedzieć i od czasu do czasu coś krzyknąć?
Nie wiem jak można się tym rajcować... Większej bajki nie ma...
Jeśli ktoś myśli, że to jest na prawde to mu grubo współczuje
Trzeba być upośledzonym.
Dynamika walki cudowna, żul się lepiej bije. On chociaż zaciśnie pięść i zrobi coś nieprzywidywalnego... Tutaj te ciosy z otwartej ręki i liście na klatke + trzymanie w górze mniejszego typa co myśli sobie (boze kiedy skonczy sie te gowno i wroce do domu) jest tragicznie żałosnyym wydarzeniem. Pozdrawiam myslących, kula w łeb bezmózgowcom
Konto usunięte
2011-08-17, 1:27
"utalentowany wrestler" - to takie coś istnieje ?
XL90
2011-08-17, 13:20
Dani Alves by się tam świetnie sprawdził
Rzucał tym małym jak workiem z kartoflami
podpis użytkownika
\o/ \o/ \o/