👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ło matko... Ja bym jako oskarżony zapytał się tego straznika czy wie ile wynosi droga hamowania ciągnika siodłowego z naczepą z 50km/h do zera i przez jaki czas paliło się światło żółte. Kierowca nie miał przecież zamiaru przekraczać skrzyżowania na czerwonym świetle... przekroczył linie o 1m i już robią mu koło dupy :/ parodia.
rozwiązanie było bardzo proste zakładam że "oskarżony" otrzymał zdjęcie razem z wezwaniem w takiej sytuacji stawiamy się na nazwijmy to "komisariatem" (chociaż siedziba straży miejskiej to nie komisariat) i twardo twierdzimy że tak to moje auta natomiast nie ja kierowałem mówiąc że kierował to któryś z członków rodziny po czym odmawiamy wskazania kto to był powołując się na jakiś tam paragraf (musiał bym poszukać jaki) a jest w nim zapisane coś w stylu "że można odmówić wskazania sprawcy gdyż można by wpłynąć na szkodę swojej rodziny" czyli po ludzku mamy prawo odmówić W takim wypadku SM jako oskarżyciel musi sam na własną rękę udowodnić kto w tym czasie kierował pojazdem co jest po prostu nie możliwe i z reguły kończy się wycofaniem oskarżenia albo przedawnieniem sprawy jest chyba coś takiego jak 180 dni na ustalenie sprawcy wykroczenia po tym czasie mogą nas pocałować w dupę o!
deluxe napisał/a:
Referendum o odwołanie staży miejskiej ...
I co z tego, że referendum będzie, jak zapewne będzie zbyt niska frekwencja. Powinni przed utworzeniem tego sztucznego tworu spytać obywateli, a nie najpierw za nasze pieniądze coś tworzą, a później pytają, czy zlikwidować.
nie rozumiem dlaczego w nazej kochanej Polsce nie mozna wprowadzic takiej sygnalizacji jak np w austrii, gdzie przed zaswieceniem sie zoltego swiatla, zielone mruga 4 razy. jest to bardzo wygodne dla kierowcow, zwieksza bezpieczenstwo na drodze i zmniejsza ryzykootrzymania mandatu... choc musze przyznac ze jezdze tu na codzien samochodem a i tak zdaza mi sie jechac na zoltym, ale to juz takie przyzwyczajenie z polski....

Ja tu nie widzę nic kompromitującego SM, raczej kierowca tira skompromitował się brakiem wiedzy i sąd wyrokiem, gdzie koszty pokryje skarb państwa, zamiast sprawcy-debila. O autorze, tępym pieniaczu nie wspomnę...
Straż u nas zostaje - na dzisiejszym referendum było tylko 25 procentów uprawnionych do glosowania (wymagane 30)
Ciekawostka: Na jednej wsi sołtys, który zasiadał w komisji, wziął sobie czystą kartkę i notował nazwiska tych, co przyszli (policję wezwano, koleś ogólnie jest jebnięty, ponieważ struga grzybki, co w jego mniemaniu czyni go artystą).
Ciekawostka: Na jednej wsi sołtys, który zasiadał w komisji, wziął sobie czystą kartkę i notował nazwiska tych, co przyszli (policję wezwano, koleś ogólnie jest jebnięty, ponieważ struga grzybki, co w jego mniemaniu czyni go artystą).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie