Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dżony, czemu ludzi w błąd wprowadzasz. Przecież ktoś może sobie krzywdę po takich radach zrobić! To nie UAZ albo Żiguli.
B4 kombi- idealny pojazd do szmuglowania wódki i papierosów z Białorusi co nie?
Bańka po mleku - idealny przedmiot to szmuglowania małych banderków

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Bańka po mleku - idealny przedmiot to szmuglowania małych banderków
Z Białorusi chcesz ukrów szmuglować? Odstaw bo to Cię zabije.
Z Białorusi chcesz ukrów szmuglować? Odstaw bo to Cię zabije.
Zaporożec robi brum brum brum.
Zaporożec robi brum brum brum.
Nie. Auto robi brum brum. Tylko powstrzymaj podniecenie.

Zajebisty materiał. Wleci na główną i pewnie jeszcze będzie w popularnych.
Dział softcore mam nadzieję. Tankuj jak arabski książę
Wciskałem odpowietrznik i wlewałem do Passata zamiast 75l to 90l. Urząd skarbowy wyj🤬.ki faktury z kosztów za ostatnie 6 miesięcy i uj🤬 VAT doz zwrotu.
Teraz tankuję do pierwszego odbicia pistoletu.
Chyba płaciłeś za 90 a wlewałeś 60 bardziej to do twoich opisów pasuje.
Kup sobie B4 kombi, wlejesz 110.
To był B4 kombi, w latach '95-'99
110 weszłoby z klockiem pod koło, aż tak się nie wygłupiałem

A teraz wystarczy jedna iskra.
W dieslu to se możesz k🤬a zapałki gasić.

Zatkany odpowietrznik, nalane pod korek, wysoka temperatura i gotowe. Tylko po c🤬j to na sadolu?
Bo ludzie nie mają pojęcia o pojęciu i dla niektórych to cód jak z papą jezuskiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie