Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
konto usunięte 2013-06-11, 19:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
visaar 2013-06-11, 19:17
patrząc na tego psa miałem podobna minę do tej gdy czy tam żarty Bongmana
Zgłoś
tranzystor 2013-06-11, 19:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jakubbb 2013-06-11, 20:21
Zgłoś
burczy 2013-06-11, 20:38
Super, ale czy na sadistica?
Zgłoś
MichaU 2013-06-11, 20:40 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 21:00
Faul ! Wbił białą.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-11, 21:44
wojtek95do napisał/a:

Tak właściwie to kto pozwolił Ci wyjść z kuchni?

Bogusław Łęcina napisał/a:

Ty za to dodajesz sadystyczne tematy...

w tworzeniu chyba dobra nie jestem, ale chociaż na gł nie trafiło. Jak sie nie nadaje (jak filmik powyżej) to sie nie powinno znajdować na gł. ale fakt, na jedzieniu to sie znam, dobra już wracam do kuchni, bo kolacja czeka na stole
Zgłoś
Bogusław Łęcina 2013-06-12, 1:01 2
iga999 napisał/a:

w tworzeniu chyba dobra nie jestem, ale chociaż na gł nie trafiło. Jak sie nie nadaje (jak filmik powyżej) to sie nie powinno znajdować na gł. ale fakt, na jedzieniu to sie znam, dobra już wracam do kuchni, bo kolacja czeka na stole

Jeśli pragniesz dawki sadyzmu, to jest hard.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-13, 16:40
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem