👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ProVVe napisał/a:
Piękna akcja. Kij na łbie złamać i lewy prawy, lewy prawy. A mistrzem jest koles co tanecznym krokiem przekroczył leżącego ciecia hahaha
W klapkach i długich skarpetach
r061071 napisał/a:
obskoczył naj***nego z urywającym się filmem -naprawde sztuka jak koński ch*j
Może i naj🤬y, ale o 20:30 to za młoda godzina na zerwane rolki. Film mu sie urwał po oprawie

Hollow_Man napisał/a:
idź już spać bo jutro sobie do szkoły zaśpisz a widzę że za dużo bajek się dzisiaj naoglądałeś.
Idź być głupi gdzie indziej.
I co mu to dało? Znając życie odpowie za pobicie.
Pewnie w tym pubie takie akcje to codzienność więc nic już ich nie rusza
darthbanji napisał/a:
Kolesie na pierwszym planie
Pewnie w tym pubie takie akcje to codzienność więc nic już ich nie rusza

sard napisał/a:
Cóż typowe dresiarskie zabawy...
eee... p🤬lisz panie, ten co klepał bardzo ładnie się zachował, nie jak dres czy cz🤬ch że klepał do końca, a później jeszcze skakał i kopał
poszedł sprawdzić co z przeciwnikiem, czy żyje, a może nawet powiedzieć "sorry ale mnie wk🤬iłeś"
Goście na pierwszym planie po szarpaninie zapomnieli jak smakowało im piwo.
Znawca_Cipek napisał/a:
Tez zawsze chcialem byc takim kolesiem,co sie w tancu nie p🤬li i nie da sobie w kasze dmuchac. Ale nigdy nie mialem odwagi po prostu podskoczyc i zabrac komus bili...
E tam nie bądź taki skromny pewnie nie raz jakiegoś typa bile trzymałeś, a może nawet kijkiem się bawiłeś
Pamietajmy co powiedzial Mike Tyson: " Kazdy ma swoja taktyke dopoki nie dostanie w morde".
Chciałbym być tak nonszalancki jak ten wysoki koleś wklapkach, który sobie po akcji odszedł dopić piwko.
Najlepsi ci co se piwko popijają jak gdyby nigdy nic. Dokładnie tak jak ja teraz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie