📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

Bul_od_bytu napisał/a:
Dziękuję, że rozwiałeś wątpliwości, że nazwanie cię debilem nie było na wyrost. Pozostanę jednak przy określaniu cię komuchem bo bardziej pasujący termin. Może tylko na leczenie jeszcze nie jest za późno i warto spróbować.
Definicje, które sam tworzysz to bardziej opisują ciebie, a próby projekcji swoich urojeń na oponenta w dyskusji słabo ci wychodzą.
Po raz kolejny nie odnosisz się do argumentów przeciwko twojej tezie o niższości Polaków więc widać, że poświęcanie ci jakiejkolwiek uwagi nie ma sensu.
Ot kolejny idiota, który myśli, że jest wyjątkowy i nic go nie przekona inaczej
Skoro to ja jestem idiotą, po co się tak prujesz?

0dbytBiskupa napisał/a:
A jakie to wynalazki z czasów teraźniejszych? Podaj parę przykładów mądralo. Tylko nie grafen, bo nie Polacy go wynaleźli, wbrew temu co wielu myśli.
Niebieski laser półprzewodnikowy, asymetryczne systemy liczbowe, pionowe siłownie wiatrowe, energetyczny przetwornik akumulacyjno-rozpraszający. Jest nawet książka Jarosława Górskiego opisująca polskie wynalazki XX i XXI wieku. Kup i przeczytaj, jeśli nie przekracza to twoich możliwości intelektualnych.
A teraz ładnie przeproś i won z powrotem do swojej nory

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie