Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-10-06, 22:36 4
On już nie wie jak to jest być żywym

Zgłoś
akryl849 2011-10-06, 22:50 7
Uważam, że za swoje wizjonerstwo, zapał i to, czego dokonał należy mu się ogromne piwo. Zapewne niejeden z nas przegląda sadola na iPadzie - ikonie naszych czasów
Zgłoś
Jogurt89 2011-10-06, 23:21
@smys

Nie lubie Chucka ale ten obrazek z jakiegoś powodu mnie rozwalił
Zgłoś
S.O.A.D. 2011-10-06, 23:34 1
a ja tam się cieszę, że nie żyje. wk🤬ia mnie apple i jego dziadostwo, które z niewiadomych powodów jest uznawane za takie zajebiste. sorry, ale iPady, iPhony, iGadgety i inne iShity są po prostu do dupy. i nie chodzi mi o ich funkcje, ale o wykonanie. psuje się to po paru tygodniach macania paluchem ekranu, a nie daj boże żeby ktoś to upuścił. jeśli Jobs miał syna to pewnie nazwał go iGor. iC🤬j. MacOS też jest c🤬jowy (tylko, że tym razem dlatego, że jest niefunkcjonalny), już lepiej zainwestować w Linuksa albo starego Windowsa. i tak jestem informatykiem, jestem paskudnym napinaczem. ide jeść kluski.

podpis użytkownika

Little children, near and far,
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-06, 23:41 4
@up
a udław się tymi kluskami
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-06, 23:43
S.O.A.D. napisał/a:

a ja tam się cieszę, że nie żyje. wk🤬ia mnie apple i jego dziadostwo, które z niewiadomych powodów jest uznawane za takie zajebiste. sorry, ale iPady, iPhony, iGadgety i inne iShity są po prostu do dupy. i nie chodzi mi o ich funkcje, ale o wykonanie. psuje się to po paru tygodniach macania paluchem ekranu, a nie daj boże żeby ktoś to upuścił. jeśli Jobs miał syna to pewnie nazwał go iGor. iC🤬j. MacOS też jest c🤬jowy (tylko, że tym razem dlatego, że jest niefunkcjonalny), już lepiej zainwestować w Linuksa albo starego Windowsa. i tak jestem informatykiem, jestem paskudnym napinaczem. ide jeść kluski.

raczej fanbojem łindołsa i m$
Zgłoś
Centurion 2011-10-07, 0:48 10
Nigdy go nie zapomnimy

podpis użytkownika

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-07, 0:49 1
@smys
Co to za typ obok chucka?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-07, 8:03
... ale MacOSX był c🤬jowy...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-07, 8:31
@Kolimojmaster_kolimojbog, nie poznajesz? przecież to Bil Gates..
Zgłoś
maku92 2011-10-07, 8:33
Niesmaczny ten żart. K🤬a to się robi już wk🤬iające.
Zgłoś
djpolb 2011-10-07, 9:11
Zgłoś
dwakilo 2011-10-07, 10:33
A tam p🤬licie.Ja już więcej nie kupie Windowsa.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Konto usunięte 2011-10-07, 12:46
Super R🤬acz napisał/a:

iCoffin
Obrazek

Ciekawe czy zasięg ma?
Zgłoś
zonk 2011-10-07, 18:19
@S.O.A.D. gdybyś był informatykiem w minimalnym procencie wiedziałbyś że bez problemu możęsz wrzucić linuksa zamiast MacOS-a.

Niestety jesteś tylko marną prowokacją.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie