Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
anetamineta 2013-11-05, 12:47
wiecie co sie stało z moim kolegą ,banda gamoni przyczaiła sie na niego na za scianą było to na klatce schodowej . Gdy schodził wyskoczyli i go przestraszyli od tamtego czasu gość się jąka i nie idzie sie z nim dogadac bo dostał zapaści. Ja tam zawsze strasze swoją dziewczynę

podpis użytkownika

ale jaja
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-05, 13:30 3
Załóżmy że akcja się działa w Australii , gdzie na porządku dziennym są łażące po domu pająki , czarne wdowy i tarantule.Matka być może ocaliła dziecku życie , bo mała dziewczynka gdy zobaczy małego pająka będzie się chciała nim pobawić, a tak spie...li czym prędzej.
Miałem podobną sytuację z dzieciństwa jak widziałem jakieś kolorowe kulki to wpieprzałem myśląc że to cukierki, rodzice nie mogli mnie tego oduczyć więc zostawili na stole tabletkę witaminy c , jak tylko ją zobaczyłem wylądowała u mnie w brzuchu. Rodzice odegrali szopkę, że to była tabletka dla dorosłych i że dzieciom może zaszkodzić i spowodować śmierć. Jedynym ratunkiem jest wypić sporo wody , uwierzcie miałem ze 3/4 lata a ponoć piłem jak opętany, ze łzami w oczach i pytaniem czy nie umrę.
Może sadystyczne , ale tabletki bez wiedzy rodziców do ust nie włożyłem jako dzieciak już nigdy.
Zgłoś
!Timon 2013-11-05, 15:51 4
panchamityle napisał/a:

Jebnięta p🤬da, pewnie ją starzy w rosole kąpali.

Mocne słowa o 2-latce.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
ritu4l 2013-11-05, 20:28
ojejej, biedny bękart

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
ndksjfdsui 2013-11-05, 20:29
Tepa suka, malym dzieciom sie tak nie robi, bo beda miec traume...
Zgłoś
Tassadar 2013-11-05, 21:33
Ale k🤬a zabawne, tej zapasionej kierdzie wpuściłbym kilo pająków do łóżka o 3 rano żeby ją pożarły. Żart jak cholera, ona sama jest wynikiem podobnego żartu.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-06, 8:04
Ta matka ma pop🤬lone we łbie i jej sie nudzi i eksperymentuje na swoim dziecku. <rozstrzelać>
Zgłoś
Animaru 2013-11-07, 10:33
Poj🤬e, ale się uśmiałam
Już tak z tą traumą nie przeżywajcie, jakby się dziecko tak łatwo traumy nabawiało to każdy by po świecie z fobiami chodził.
Zgłoś