Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
ruski_car 2025-11-23, 20:37
to są gopniki, nie znacie sie
Zgłoś
EdekGarage 2025-11-23, 22:44
ufok napisał/a:

Ci dwaj wkrótce będą nas wyzwalać .Na republice prawili, że już w 2026.

Z tego co wiem to podobne teorie gloszą wszystkie gadzinowe media. Dziwnym trafem o torach kolo garwolina tez zgodnie krzyczeli o ruskiej dywersji. Tak samo politycy bandy czworga czy jak kto woli koalicja hanukowo-srovidowa
Zgłoś
oleck 2025-11-24, 9:45
Nazhir napisał/a:

Można się śmiać, ale te ruskie żule zaprezentowały kawał niezłych umiejętności - i mówię to bez ironii. Ten chudszy widać, wie, o co chodzi w boksie, bo postawę ma prawidłową, wyprowadzenie ciosu również.
A ten drugi, prezentuje czyściutkie Tomoe Nage - rzut judo na zielony pas. I to wszystko z petem w ustach.
Naprawdę, jak widzę Rusków, twardych, czujnych jak ważka, bo mogą zginąć na każdym przejściu dla pieszych, zaprawionych w walce o swoje życie, a potem widzę Europejczyków, w tych pedalskich rurkach, których problemem jest, jaką wziąć słomkę do sojowego latte, to naprawdę boję się, jak będzie wyglądał konflikt zbrojny Europa - Rosja.

Tomoe Nagle weszło jak złoto, w dodatku z akcji
Zgłoś
999 2025-11-24, 18:11
Fajny bit
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-11-25, 20:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ufok 2025-11-25, 20:28
EdekGarage napisał/a:

hanukowo-srovidowa

Ja już nawet o tym na dobre zapomniałem ale zawsze znajdzie się ktoś kto odgrzewa kotlety
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem