Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bitwa na śnieżki AGH 2013
trielux • 2013-01-09, 23:15
Dzisiaj, jak co roku, odbyła się bitwa na śnieżki zorganizowana na miasteczku studenckim AGH. Dwie przeciwne drużyny zmierzyły się na placu pomiędzy akademikami "jamnikami". W miarę możliwości będę dorzucał nowe filmiki z tego eventu w komentarzach.

Event na FB:

facebook.com/events/508711429151427/
Zgłoś
majer 2013-01-10, 15:23
zsakuł napisał/a:

tyle ich tam jest, że mogliby nak🤬ić jednego, zajebiście wielkiego bałwana, takiego widocznego z kosmosu. k🤬a

mogli by, ale muszą się uczyć do sesji...

mateelv napisał/a:

Dla mnie dno. Wstydziłbyś się wrzucać takie gówno na Sadistica.

dlatego nigdy jeszcze nic nie wrzuciłeś, dobrze że ktoś przynajmiej się stara tworzyć coś co będziesz mógł komentować powodzenia bracie
Zgłoś
~krzys.toxic 2013-01-10, 15:37
Ja śniegu nie widziałem już ponad miesiąc a oni marnują tyle na raz

podpis użytkownika

I tak skończysz tam gdzie inni.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-10, 17:51
śnieg maja kujony j🤬e :|
Zgłoś
masaj990 2013-01-10, 18:15 1
trielux napisał/a:

Jedne służby próbowały interweniować.. Ale to już nie w sprawie bitwy na śnieżki, a próby przechwycenia akademika "Piast" należącego do Uniwersytetu Jagiellońskiego.
Mało nie rozjechali kilku bardziej awanturujących się osób.

edit: kilka osób zostało zatrzymanych przez policję, kilka także dostało gazem po oczach od ochrony. Jakoś się udało opanować sytuację.

I co k🤬a, jara was nap🤬lnie śnieżkami do ludzi próbujących wykonować swoją prace ? Co jak co, ale za takie c🤬jostwo należało się. Jakby to ode mnie zależało to nak🤬iałbym w Was z armatki wodnej, ynteligencja j🤬a
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-10, 19:05 1
jako, że nikt jeszcze nie napisał:
tak sie bawi, tak sie bawi
A
Gie
Ha
Zgłoś
donRafael 2013-01-10, 19:19
dobry deathmatch
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-10, 20:32 1
Byłem, rzucałem i śniegu nie marnowałem. Ale nikt nie wspomniał o pewnej sytuacji, a mianowicie o tym że szanowni panowie ochroniarze zgubili magazynek do pistoletu z ostrą amunicją.
Zgłoś
Krak 2013-01-11, 10:48
masaj990 napisał/a:

I co k🤬a, jara was nap🤬lnie śnieżkami do ludzi próbujących wykonować swoją prace ? Co jak co, ale za takie c🤬jostwo należało się. Jakby to ode mnie zależało to nak🤬iałbym w Was z armatki wodnej, ynteligencja j🤬a

Tak, zdecydowanie, bo te solidowe ciołki jak wykonują swoją pracę to za dużo emocji i siły w nią wkładają a za mało kultury.
Zgłoś
trielux 2013-01-11, 19:58 2
Kolejny filmik, tym razem od kamerzysty-samobójcy.
Zgłoś