Film autorstwa CrusadeNR o Polskich żołnierzach dzielnie współbroniących miejskiego ratusza w Karbalii. To kolejny film który został usunięty bez jakiejkolwiek merytorycznej podstawy przez serwis JewTube. Jego kolejny profil został zawieszony a filmy usuwane. Promowanie Narodu Polskiego propagowanie uczuć patriotycznych BĘDZIE NADAL TRWAĆ!!!!!!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:23
Film autorstwa CrusadeNR o Polskich żołnierzach dzielnie współbroniących miejskiego ratusza w Karbalii. To kolejny film który został usunięty bez jakiejkolwiek merytorycznej podstawy przez serwis JewTube. Jego kolejny profil został zawieszony a filmy usuwane. Promowanie Narodu Polskiego propagowanie uczuć patriotycznych BĘDZIE NADAL TRWAĆ!!!!!!
deoknife napisał/a:
wytlumaczcie mi kto to wrzucil na glowna?
Trolls gonna troll. Film fajny, jestem tylko ciekaw czy to prawda? Łatwo by było spreparować takie opowiadanie... Nie mniej przekonał mnie ten film. I dlaczego przeszło to tak cicho?
Bóg, Honor, Ojczyzna! Dumy z bycia Polakiem nikt mi nie odbierze, a jeśli spróbuje ogolę mu pejsy
To jest na tyle dość nudne że po 2'óch minutach zacząłem się nudzić i ziewać, w dodatku co chwile muszę cofać nie mogę doczytać kilku ostatnich słów, a potem po przewijaniu okazało się że jest więcej czytania...
Zrezygnowałem, krócej ta wojna opisana by była na wikipedi a dokładniej...
Smieć...
Zrezygnowałem, krócej ta wojna opisana by była na wikipedi a dokładniej...
Smieć...
Wow!
Żołnierze!
Polska!
Patrioryzm!
Chwała ojczyźnie
Roman
Dmowski
oi oi oi
Mordujmy afgańskich i irackich chłopów ku chwale ojczyzny!
Żołnierze!
Polska!
Patrioryzm!
Chwała ojczyźnie
Roman
Dmowski
oi oi oi
Mordujmy afgańskich i irackich chłopów ku chwale ojczyzny!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie