Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ponury Knur 2011-10-26, 14:23
Phallucifer napisał/a:

hmm , teraz to mnie ujales za serce, gdzie jest powiedziane, ze wypowiedz merytorycznie poprawna musi zawierac polskie fonty?

Pewnie nie uczyli was tego jeszcze w gimnazjum?
Zgłoś
xiontZ 2011-10-26, 14:52
Oszczerca napisał/a:

a czy gdzieś jest napisane że nie można się posługiwać czyimiś tekstami??
po drugie to była ironia, po trzecie ja nie muszę już próbować zabłysnąć. Ty za to swoimi bezsensownymi komentarzami próbujesz.

Chciałeś być fajny bo tekst którym się posłużyłeś jest fajny...niestety nie jest twojego autorstwa. Zaryzykowałeś ale ktoś namierzył źródło. Przyjmij to jak facet i przyznaj ze zerżnąłeś tekst od kogoś a przestań się rzucać i obrażać ludzi bo to w niczym ci nie pomaga.
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-26, 14:59
xiontZ napisał/a:

Chciałeś być fajny bo tekst którym się posłużyłeś jest fajny...niestety nie jest twojego autorstwa. Zaryzykowałeś ale ktoś namierzył źródło. Przyjmij to jak facet i przyznaj ze zerżnąłeś tekst od kogoś a przestań się rzucać i obrażać ludzi bo to w niczym ci nie pomaga.

następna nie potrafiąca zrozumieć że nigdzie też nie napisałem że to tekst mojego autorstwa. Nie musiałem też świadomie tego zerżnąć. Więc idź sprawdź czy nie ma cię gdzie indziej i przestańcie ciągnąć off-topa.
Zgłoś
Pener 2011-10-26, 15:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-26, 15:02
od 6 postów chce im wytłumaczyć że to bez żadnego znaczenia.
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-26, 15:20 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-26, 15:22
konto usunięte 2011-10-26, 15:30
hahahha:D no to wlasnie pokazales komu tu kultury brakuje. wracaj do gimnazjum, tam moze bedziesz ludziom imponowal
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-26, 15:34
lapps napisał/a:

hahahha:D no to wlasnie pokazales komu tu kultury brakuje. wracaj do gimnazjum, tam moze bedziesz ludziom imponowal

tylko tyle potrafisz? brak ci argumentów, zostałeś pojechany bez mydła to od razu gimnazjum?
Twardziel z za monitora.
Zgłoś
Pener 2011-10-26, 15:38
idźcie pogadać na gg, za następne głupie posty polecą ostrzeżenia
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-26, 15:45
Zgłoś
konto usunięte 2011-10-26, 16:23 1
Kobieta sadistica, aż dziw że jej tu wcześniej nie było ...na hardzie
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-26, 17:47 7
''Podobno w następnej edycji Tańca z Gwiazdami, wystąpi poseł Grodzka.
Żeby uniknąć ewentualnych dyskusji, czy ma tańczyć z partnerem czy z partnerką, zatańczy ze Szpakiem.''

Zgłoś
Rafal1757 2011-10-26, 22:05
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-27, 12:57
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem