Reklama fajna, ale to tylko Treyach.
Poza tym zwątpiłem w CoDa po Modern Warfare 2.
Zresztą, nigdy nie byłem jego fanem
BF >all
Poza tym zwątpiłem w CoDa po Modern Warfare 2.
Zresztą, nigdy nie byłem jego fanem

BF >all

Koleś z FPSRussia nie jest Rosjaninem, akcentu wyuczył się od kolegi ruska, z którym pracował na warsztacie, czy coś w ten deseń. Tak czy siak, skubańcowi się nieźle udało zaistnieć - a sprzed działalności jako FPSRussia był 'kolesiem od let's play'ów'.. wk🤬iał go brak realizmu w strzelankach, to zaczął się bawić ostrą.. ja też tak chcę..!
Co do gierki - i źle, i dobrze - pod względem ukochanego przeze mnie realizmu CoD leży w porównaniu do takiego MoH (taa, wersja 2010 jednak była wg mnie porządnie zrobiona, miała dobry, całkiem realistyczny scenariusz).. Mimo to.. w każdym siedzi taka chętka do zaistnienia w iście filmowej akcji.
Na grę nie czekam, wolę wziąć karabinek do ASG i usłyszeć świst pestek na żywo, a nie w głośnikach..

Co do gierki - i źle, i dobrze - pod względem ukochanego przeze mnie realizmu CoD leży w porównaniu do takiego MoH (taa, wersja 2010 jednak była wg mnie porządnie zrobiona, miała dobry, całkiem realistyczny scenariusz).. Mimo to.. w każdym siedzi taka chętka do zaistnienia w iście filmowej akcji.

Na grę nie czekam, wolę wziąć karabinek do ASG i usłyszeć świst pestek na żywo, a nie w głośnikach..

P🤬licie, ja mam CoDy i BF2 i 3, strzelanka to strzelanka, chcę ponapierdzielać zombie włączam CoDa, chcę zagrać bardziej taktycznie włączam BF3 i tyle w temacie, wsadzacie wszystkie strzelanki do jednego worka...
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.

Reklama spoko, gdyby nie to że motyw z Bad Company jeden czy tam dwa - w sensie taka pętla zabijania.

Jak CoD to tylko MW2. Potem to już kał...
To może ja dam piwko za Downey Jr.
To może ja dam piwko za Downey Jr.
Stryjek napisał/a:
Reklama ok, ale gra to gówno
![]()
Nie ma to jak oceniać coś jeszcze przed premierą. J🤬y jasnowidz.