Jestem rozczarowany użytkownikami sadistica. Ktoś wrzuci gównomema dla podburzenia, który swoje dane czerpał z Instytutu Danych Z Dupy a wy to wszystko łykacie jak młode pelikany.
Coś nie tak z tymi statystykami. Bezrobocie wśród czarnoskórych wynosi coś koło 7-8%. U białych coś koło 4% (nie mam najnowszych danych,, opieram się na tych sprzed kilku lat). Skąd w takim razie spadek liczby pracowników tylko o 1,4%? Ktoś tu coś popieprzył.
esese7 napisał/a:
Coś nie tak z tymi statystykami. Bezrobocie wśród czarnoskórych wynosi coś koło 7-8%. U białych coś koło 4% (nie mam najnowszych danych,, opieram się na tych sprzed kilku lat). Skąd w takim razie spadek liczby pracowników tylko o 1,4%? Ktoś tu coś popieprzył.
Skoro stanowią 11-13% społeczeństwa a pracujących wśród nich jest ledwo 3-4% to jeszcze i tak duży spadek.
Inaczej na 1000 osób masz 5 czarnych pracujących, stanowią oni 0,5%
PanPrezes napisał/a:
Pracujący i bezdomni. Masz jakiś błąd logiczny w rozumowaniu.
Chyba nie zrozumiałeś cytowanego tekstu.
Przeczytaj jeszcze raz, tylko naprawdę powoli. Tak, żebyś zdążył zrozumieć to, co właśnie będziesz czytał.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!