podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Ja.
Jednemu bym dał na imie Jarek a drugiemu Leszek.
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.Administratora lub Moderatora.
Powód: Cenzura brzydkich słów / pokemoniasty styl pisania
Link do tematu: sadistic.pl/viewtopic.php?t=483288Twój post:
Temat: "Bliźniaki"
Co za sk🤬...
Ludzie co znalezli też poj🤬i. Zamiast ściągnąć swoje ubranie, a widać że za ciepło nie ma,to kładą na ziemi i szmatką ze śmieci przykrywaja. Szmatoglowych powinno się pozbawiac prawa do bycia rodzicem. Nie można na to patrzec
Pytanie do admina który usunął mój komentarz.
Nie zamieściłem przekleństwa, jest tzw. tiiii.
A w tym przypadku przydałyby się nie słowa a czyny dla tych eleganckich pań i panów owinietych w te szmaty.
Serio obrazilem czyjeś uczucia.... A może pokemoniasty styl pisania... Wygląda na to że sam na pokemonach wychowales/as.
Ujawnij się mistrzu, jeśli masz odwagę.
Temat w dziale hard. Czaisz...
podpis użytkownika
Nie ja skasowałem twój wpis ale widzę że trochę niekumaty jesteś więc wyjaśniam:
Tu nie cenzorujemy przekleństw jakimiś pedalskimi znaczkami, kropeczkami itp. Chcesz przeklinać to przeklinaj. Jeżeli widzisz ocenzurowane słowa to znaczy że masz w swoim profilu ustawioną opcję autocenzor. Ab ją wyłączyć wejdź sadistic.pl/profile.htm?mode=editprofile i oznacza Cenzuta wulgaryzmów Nie.
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/