Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Noside 2021-01-05, 22:50
Przed taką to ja bym klęknął. A potem ona by mogła przede mną klękać.
Dobra, już się odprowadzam do swojego przegranego życia.

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Jokerd 2021-01-06, 2:16 4
Kortez, zajebiscie sam sie orasz. Moglbym w sumie nic nie dodawac ale cos powiem.
Ja tylko napisalem co mysle o klekaniu, ty mi wyjezdzasz o jakims udawaniu zycia zgodnie z jakimis zasadami i zaklamaniu...mowisz ze klecze bo mamusia nauczyla... no i nauczyla, nie jest to dla mnie ujmą ze mam szacunek do takich rzeczy.... a Ty tymczasem swojej babie przyrzekales przed bogiem w ktorego nie wierzysz, przy ludziach ktorymi gardzisz, w miejscu z ktorego drwisz i w ogole to niezgodne z Twoimi przekonaniami. Ale poleciales do kosciola bo inaczej by cie w p🤬dę kopnęła i kto inny by ją posuwał
Zgłoś
Kortens 2021-01-06, 2:17 1
No cóż, próbowałem, nie dociera. Klękajcie sobie przed niewidzialnym przyjacielem ile chcecie, dla siebie, dla rodziny dla kogokolwiek. Tylko nie tłumaczcie w swoich małych główkach c🤬jowych występków tym że będzie wybaczone i że wiara wystarcza aby być dobrym człowiekiem. Po pierwsze trzeba zadbać o rodzinę, po drugie o to żeby nie krzywdzić drugiego człowieka, jakąkolwiek ideologią to sobie robicie to róbcie. Nie szukajcie w Bogu wybaczenia tylko szukajcie sobie w nim porady jak być dobrym człowiekiem. Ja znajduje to gdzie indziej. Tym czasem nara pato-katole, ja się wyłączam z tej dyskusji wzajemnego poklepywania się po plecach xD

Edit: Po dodaniu zauważyłem że Jokerd mi jeszcze odpisał. Nie napisałem że gardzę tymi ludźmi nigdzie, więc nie dopowiadaj sobie. I zrozum że doczepiłem się tego że klękać to można przed Bogiem. To jest ta hipokryzja o której mówię. Bóg ma w dupie czy przed nim klękasz czy nie, nie wybaczy Ci złych rzeczy, nie pomoże w niczym. Jak klękasz przed Bogiem dla innego człowieka, bo mu na tym zależy mam to w dupie. Jak klękasz przed Bogiem dla siebie żyj zgodnie z zasadami które są przeznaczone dla tych co klękają przed Bogiem dla siebie. No ja jaśniej tego nie wytłumaczę
Zgłoś
djted 2021-01-06, 2:37 1
Na hymnie klekać to juz przeginka k🤬a....
Zgłoś
Konto usunięte 2021-01-06, 17:56 1
Ciekawe czy już zostały wykluczone z reprezentacji za rasizm
Zgłoś
kalikuxy 2021-01-07, 23:08
myślę że taki blm zabił im członka rodziny lub coś w tym stylu, dlatego nie klękają
Zgłoś
i 2021-01-29, 11:24
Nie ma juz ich w reprezentacji.

podpis użytkownika

przyjemności
Zgłoś