bleblebator1 napisał/a:
cycek nie wyskoczył, nie ma co oglądać
Chwała bohaterom, którzy musieli oglądać do końca, a potem dodają właśnie takie cenne ostrzeżenia. Tylko co ja zdrobię z zaoszczędzonymi setkami godzin nieoglądanych kiepskich filmików?

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Nie ma cycków to co ma wypaść hmm? H🤬ja chcieliście zobaczyć a nie cycka. A po za tym po co płacić za taką atrakcję jeśli w niej świadomie nie uczestniczysz?
bleblebator1 napisał/a:
Dwa biszkopty ma laska a ty od razu "cycek".

fajnie pomyśleć co się musi dziać z mózgiem.-wiecie że mózg "pływa" w płynie mózgowo-rdzeniowym? to tak jakbyście potrząsali puszką brzoskwiń w syropie-potrząśniecie raz-będzie piana.potrząśniecie kilka razy to pewne cząstki będą obite a inne sine.

wunhei napisał/a:
fajnie pomyśleć co się musi dziać z mózgiem.-wiecie że mózg "pływa" w płynie mózgowo-rdzeniowym? to tak jakbyście potrząsali puszką brzoskwiń w syropie-potrząśniecie raz-będzie piana.potrząśniecie kilka razy to pewne cząstki będą obite a inne sine.
co Ty nie powiesz Sherlocku
Na początku patrzę na tego suchoklatesa i tak sobie myślę"jak jej ma wypaść cycek, skoro go nie ma, czyli pewnie wypadnie ona", a jednak nadal człowieka mogą zaskoczyć.

bleblebator1 napisał/a:
Gdzie ty tam widzisz cycki?
Bardzo sympatyczna. Fajna twarz, fajna mimika, fajne cycki. Wsiadła na karuzelę, mimo, że wiedziała, że trochę strach, ale pod koniec już miną wskazywała, że zaczyna jej się podobać. Lubi jak adrenalina zalewa żyły.
Ktoś się nie będzie z nią nudził.
Ktoś się nie będzie z nią nudził.
bleblebator1 napisał/a:
Ne miało co wyskakiwać.
bleblebator1 napisał/a:
cycek musi najpierw być, żeby mógł wyskoczyć
bleblebator1 napisał/a:
ważne że ładna