Jak to było? Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo? 🤣[/quot
Znam osobiście takich co kpili z Boga, czesci z nich juz nie ma. Skoro nie wierzysz to nie nie krzyw buzi bo możliwe ze zobaczymy cie tutaj w roli pierwszoplanowej'. Pewnie jestes z tych co sadza ze ziemia jest płaska a za pasem lodu na Antarktydzie jest pas zieleni po której chodzą dinozaury. Ogarnij downa typie.

A pamiętasz PPPP?
No pamiętam. Nic nie mam o nich w podpisie.
A pamiętasz PPPP?
Polska Partia Przyjaciół Piwa. Ja pamiętam . Szkoda że założyciel czyli Pan Janusz Rewinski już odszedł.
Właśnie fakt że taki debilizm ma 200k followersów zasługuje na wytykanie, abyśmy mogli się z nich naśmiewać.
Mi to przypomina popularne ostatnio na portalach społecznościowych naśmiewanie się z dziwactw tak zwanej sztuki nowoczesnej. Wszyscy się naśmiewają, ale podają sobie dalej i syf niczym wirus się rozprzestrzenia angażując ludziom uwagę swym debilizmem którą mogli by poświęcić na rzeczy edukacyjne budujące i wartościowe takie jakie są promowane na chińskim tik toku a nie tym Europejskim ogłupiającym.
Tak a o co chodzi ?
P.S jak ktoś jest ludzkim odpadem, to jego wola. Właśnie ,Bóg dał Nam wolna wolę, każdy robi jak uważa.Nie kpij sobie z Boga lewaczku, bo kiedyś zapewne bardzo bedziesz Go potrzebował.
Był taki tekst, że feminizm kończy się kiedy trzeba wtargać lodówkę na czwarte piętro bez windy,
a ateizm - kiedy samolot którym lecisz zaczyna spadać...
Mój samolot już spadł (mówiąc w przenośni oczywiście - bujałem się pół roku z guzem mózgu).
Rokowania były takie sobie - wzrok mi właściwie całkiem odcięło.
Przemyślałem to i owo - co jest naprawdę w życiu ważne, a co można o kant dupy potłuc.
Powiem ci, że nikomu ze szpitalnej sali nie chciało się skorzystać ze wsparcia dyżurnego klechy (a rozrzut wieku był od lat 17 do 77).
Także ten... Z tym boskim wsparciem w trudnych chwilach to jak dla mnie przereklamowany temat.
Podobnie jak z tym niedookreślonym płciowo qrviszczem z filmiku.
A zebrać to całe nieróbstwo i wystrzelić w kosmos - gonić wszelkiej maści darmozjadów!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie