Garrone napisał/a:
Darmowa podróż w czasie za 3...2...1...
Wciąż k🤬a czekam
podpis użytkownika
Japonia wniknąłem TT.TT
Jakoś bez erotyzmu dało się reklamowac cokolwiek... Nie to co teraz. K🤬a
staną się świadomi.
podpis użytkownika
Dopóki nie pałączy ich świadomość, nigdy się nie zbuntują; dopóki się nie zbuntują, niestaną się świadomi.
Dobrze że mnie za tamtych czasów na świecie nie było, nie musiałem oglądać takiego gówna

Kiedys to były reklamy, kazda inna, a teraz non toper to samo i jeszcze jakies stare k🤬iska reklamuja tabletki dopochwowe ;D hahahaha jak widze, tą k🤬ę rudą co reklamuje te tabletki, to krew mnie zalewa i ten jej tępy usmiech

Koleś co reklamuje mazde drze ryja jakby kapitana bombe zapowiadał

Niby miałem wtedy dopiero 2 latka, ale chciałbym by tamte czasy wróciły.
No dobrze, ale co takiego ważnego leciało 20.09.1992, że puścil taki długi blok reklamowy?
A tak odnośnie reklam - to najbardziej pamiętam Head&Shoulders i reklamę z Cindy Crowford. Ja p🤬lę, w '92 miałem 9 lat, ale tych czasów się nigdy nie zapomni. Nic już nie wróci tego klimatu, tych szarych bloków, tych Teleranków i tych F125p na parkingach. Cholera, wszystko co mam to bym oddał, żeby cofnąć się w czasie. Doktorze Emmecie Brownie, przybądź i mnie zabierz.
A tak odnośnie reklam - to najbardziej pamiętam Head&Shoulders i reklamę z Cindy Crowford. Ja p🤬lę, w '92 miałem 9 lat, ale tych czasów się nigdy nie zapomni. Nic już nie wróci tego klimatu, tych szarych bloków, tych Teleranków i tych F125p na parkingach. Cholera, wszystko co mam to bym oddał, żeby cofnąć się w czasie. Doktorze Emmecie Brownie, przybądź i mnie zabierz.