Ja nie wiem, jeżdżę tą trasą dość często i od kiedy przebudowują to rondo, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Zazwyczaj jest tak, że prawy pas jest zawalony dosłownie w całości, a lewy... pusty. Jakby wcale nie istniał. Biorąc pod uwagę, że odcinek do ronda jest naprawdę długi, to wygląda dość niedorzecznie.
No, ale co tam. Tak się narzeka, że czasu się nie ma, a w korkach się stać lubi. Ja nie lubię, to i z tego lewego pasa korzystam i dotychczas nie miałam żadnego większego problemu, żeby mnie ktoś nie chciał wpuścić. A ci z prawego pasa robią tak naprawdę sobie samym pod górkę.
I żeby jazda na suwak była tak ciężką sprawą do ogarnięcia... to te prawa jazdy chyba naprawdę w Leysach znajdowali.
No i wyszło że skoda została sprzedana więc członek OCP nie jest winny.
Pokaż filmik odpowiednim służbom. Gość dostanie 2 pkt i mandat od 20 - 500 zł !
Historia z właścicielem szybko się wyjaśniła:
Cytat:
piwosh, to nie jest kolega z forum to raz, auto należało do PAOLO_ESCO ale je dawno temu sprzedał, ale ten emeryt nie odkleił wlepy OCP.
Dżamal napisał/a:
Za krzyżówką widać że już z lewego pasa na prawy się nie włączymy, bo samozwańczy szeryf w zestawie na ogonku korku blokuje oba pasy ruchu.
Spróbuj wyjechać z Lublina przez Elizówkę (trwa budowa drogi S-17, do tego co chwilę ruch jest zatrzymywany przez pojazdy opuszczające teren budowy) - identyczna sytuacja zdarza się co kilka minut, pomimo (nieformalnego) znaku jak poniżej: