Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
pkh 2013-06-03, 20:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szefooo 2013-06-03, 20:40 20
Gajowy2120 pożyczyłem kawałek zdjęcia.
Zgłoś
teken 2013-06-03, 20:40 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 20:47
Zgłoś
caine1 2013-06-03, 20:52
Zgłoś
ellsworth 2013-06-03, 20:54 2
Nie wiem jakim trzeba być idiotą, by uważać, że korzystanie z drugiego pasa to cwaniactwo, wpychanie się czy bóg wie co jeszcze. Przecież cała idea drugiego pasa polega na tym właśnie, że ogranicza zasięg kolejki pojazdów O POŁOWĘ (oczywiście jak umie się z tego korzystać, a nie gdy stado baranów okupuje jeden pas i jeszcze blokuje tych, którzy chcą jechać drugim!
Zgłoś
timmy77 2013-06-03, 20:56 2
badgoodman napisał/a:

Widzę, że większość to kierowcy wybitni.

@NieWiemZeWiem @NowyNick

Powinno się wam zabrać prawo jazdy, a jak się wam kiedyś trafi jakiś lepszy cwaniak to i po mordzie może da. W całym cywilizowanym świecie jeździ się na suwak, nie będę pisał po co, bo dla normalnych ludzi to jest oczywiste, a debili i tak nie przekona. Jazda na suwak polega właśnie na tym, że dojeżdża się do zwężenia i dopiero przy nim schodzi się do jednego pasa. Nie byłoby posądzania o próbę wepchnięcia się, gdyby wszyscy tak jeździli, ale niestety ciężko się przebić przez beton czaszki u niektórych.

Życzę zdrowia.

Prawo jazdy zabrać? Toć wątpię by w gimnazjum prawo jazdy wydawali... Jeżdżą ze starymi swoimi, zatwardziałymi komuchami po wsi tylko to mają taką a nie inną wiedzę wbitą do bani.
Zgłoś
pietraas 2013-06-03, 20:58
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 21:09 3
Dziękuję, dobranoc.

Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 22:12
No tak, Chorzów... Tam największe samochodowe buraki mieszkają...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 22:15
nie czytałem tych komentarzy, opiszę tylko sytuację obiektywnie.

Po pierwsze jestem w sumie za "suwakiem", lecz tylko w kilku przypadkach, a raczej w tylko kilku przypadkach nie jestem:

kiedy jest obszar zabudowany i kierowca tira nie może wyprzedzać (czytaj jechać lewym pasem ruchu), wtedy tiry stoją po prawej stronie a osobówki wpierdzielają się z lewej i wtedy tir stoi godzinę zamiast tyle ile powinien, dlatego albo niech tiry wtedy też mogą jechać lewym pasem, albo niech będzie "tak jak jest".

W sytuacji, np. gdy poza takim obszarem (gdzie tiry mogą wyprzedzać), wtedy "suwak" jest jak najbardziej właściwy i wtedy osobówki i tiry mogą lewym i wtedy wszystko ładnie pięknie.

Zapewne kilku kierowców osobówek będzie się burzyło, że ku*wa suwak powinien być zawsze i ch*j, miejmy kierowcy jednak też trochę oleju w głowie i empatii dla kierowców tirów (sam jeźdżę osobówką i ostatnio też raz blokowałem lewy, bo tiry stały po półtorej godziny przy Częstochwie jak były remonty - kierowcy tirów mnie prosili to zrobiłem).

Podsumowując - gdy tiry mogą lewym "dojeżdżać" do takich zwężeń - wtedy suwak ma rację bytu, inaczej stoją bardzo długo, wtedy w mojej opinii są usprawiedliwieni, gdy tak blokują,

dziękuję, hejterzy do boju!
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-03, 23:00
Zgłoś
kenzol 2013-06-04, 0:11 1
Zgłoś
sono 2013-06-04, 1:38 1
Zgłoś
okotdi 2013-06-04, 2:40
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem