👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sqnk napisał/a:
ta wy pewnie macie kobiety idealne... o ile macie...
Kobieta idealna to oksymoron.
BrunerOvned napisał/a:
No i chyba mamy wydymanego rogacza...
Pewnie nie jednego. Bo r🤬ałem takie za młodu, i nie ja jeden. Ale w życiu bym się z taką nie żenił, chodził, czy co tam. Dla tego dalej twierdze że taka kobieta to nie żaden skarb, tylko zwykły lachon jakich mnóstwo.
jaki skarb ? z mordy jej tym piwskiem wali na kilometr a za 20 lat oszczana menelica opluta zarzygana
Halman napisał/a:
typowe stulejarskie wyobrażenia o kobiecie idealnej.
jak tam dalej w domu siedzisz z 130 kg niezadbanym wielorybem hahahahaha. Smiesza mnie tacy ludzie jak ty przegrywie
htp napisał/a:
Niech ksiądz już nie będzie takim obrońcą moralności, to nie średniowiecze.
masz fetysz o księżach zboku
w sumie mam wysrane, wal sobie do czego chcesz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie