Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyprostują, założą szynę na kilka tygodni i będzie mogła dalej zgniatać zębami orzechy

moja byla kiedys przyj🤬a w ta gruszke i nie wiem jak ona to zrobila ale sie wyj🤬a przy okazji pobila rekord w najgorszym wyniku bo wyswietlilo sie 000 nie wiedzialem ze to w ogole mozliwe

CAŁA ANGLIA hahahaah one na bosaka chodzą pijane po tych zaplutych obszczanych zarzyganych ulicach są głośne wulgarne i śmierdzi im z cipek A puszczają się już od 12 roku życia hahaha mieszkałem tam 12 lat i są wstrętne dziołchy
oczywiście są posh girls czyli szykowne dziołchy hahaha

Dentyści jej nienawidzą.
Odkryła jak zrobić London look w cenie trzech harnasi.
Odkryła jak zrobić London look w cenie trzech harnasi.
Muhannad napisał/a:
CAŁA ANGLIA hahahaah one na bosaka chodzą pijane po tych zaplutych obszczanych zarzyganych ulicach są głośne wulgarne i śmierdzi im z cipek A puszczają się już od 12 roku życia hahaha mieszkałem tam 12 lat i są wstrętne dziołchy oczywiście są posh girls czyli szykowne dziołchy hahaha
i tak bym jej te stópki wylizał
K🤬a jakie te baby są beznadziejne, ja p🤬lę nic nie potrafią robić. K🤬a najprostsze czynności czy logiczne połączenie faktów to teraz dla nich za wiele. Tylko by chciały siedzieć i pachnieć całe dnie. Normalne wartościowe kobiety są pozajmowane, zostają k🤬y z Roksy bo związać się z taką blond niedorobioną pijawką to porażka.