Przegrać z babą to wstyd... Silowalem się raz z taka 90kg+ 190cm co się chwaliła, że facetów kładzie... Powiedziałem, że chyba żadnego nie widziała jeszcze na oczy... Powiem w skrócie. Rozj🤬a jak gnoj po polu przez rolnika (jak na babe byla silna, ale żaden facet nie może przegrywać z taka laska...).
To jest pokolenie pip jak przedmowcy trafnie ujeli... Jakieś minimum musi być dbania o formę.
Taki z ciebie maczo? to jedź do Brazylii i pokaż Da Silvom co potrafisz, szybko by cię ustawili do pionu.
Chyba miałeś na myśli ścięgna.
"fajny" awatar, dużo o Tobie mówi
Skończ cwaniakować i pokaż te swoje żelazne bicepsy, j🤬y napinaczu. Kartka i data na zdjęciu. Wtedy mogę Ci oddać honor, ale pewnie jesteś taką p🤬dą jak suchary, z których ciśniesz łacha.
Według Ciebie nawet laska w awatarze jest pedalska, bo cosplay. Super. Wracaj do zabawy w detektywa z kolegami. Może w końcu któryś znajdzie c🤬ja w Twojej dupie.
Sądząc po Twoich zainteresowaniach to pewnie wolał byś zdjęcie c🤬ja.
To że się przebierasz za babę to nie znaczy że kogoś na to poderwiesz.
K🤬a synek, przebierasz się za babę i wyjeżdżasz z gejowskimi ciągotami

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo jest właśnie pokolenie cipek pop🤬lających w rajtuzach i krótkich skarpeteczkach, z babskimi fryzurami na łbach.
Dzięki "męskiej" fryzurze, frotte z logiem Nike i dupozwisach masz bardziej twarde kości?
Tak tylko zapytam...

Dzięki "męskiej" fryzurze, frotte z logiem Nike i dupozwisach masz bardziej twarde kości?
Tak tylko zapytam...
Jak skała.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
podpis użytkownika
Najmroczniejsze czeluście piekieł zerezerwowane jest dla tych,którzy zdecydowali się na neutralność w dobie kryzysu moralnego.
Kości nie są najlepszym materiałem jeśli chodzi o naprężenia skrętne, więc technika gra tu zarąbistą rolę. A technikę mają Ci którzy siłują się zawodowo, więc ja jako amator mam na to wyj🤬e - zdrowie ważniejsze. Z nim się jest do końca życia, a grupka znajomych która nazwie mnie p🤬dą bo się boję, może się cmoknąć w pompkę. Ja mam zamiar korzystać z możliwości jakie daje świat

To jest właśnie pokolenie cipek pop🤬lających w rajtuzach i krótkich skarpeteczkach, z babskimi fryzurami na łbach.
Kiedyś to było. Szly takie pisdy do wojska ludowego i robili z nich menszczyzn.

podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Kiedyś to było. Szly takie pisdy do wojska ludowego i robili z nich menszczyzn.
O Ty k🤬a zdrajco, a tak pięknie kiedyś jechałeś po katolach i narodowcach, a teraz kąsasz rękę która Cię karmi.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpodpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !