Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
krasnal_hałabała 2019-04-07, 19:30 4
Tak piszecie że p🤬da a wy się chyba na rękę nie siłowaliście nigdy bo baba całym ciałem napiera jak tutaj już dwóch zauważyło i gówniak to zauważy ale nie bo sadol musi swojego fiuta powiększać a w rzeczywistości siedzą tacy i piszą "r🤬ałbym" i jak ktoś zapyta dlaczego to odpisują "bo nie r🤬am" a sami lepsi nie są. Stonoga miał rację co do tego narodu.

ProVVe napisał/a:

Przegrać z babą to wstyd... Silowalem się raz z taka 90kg+ 190cm co się chwaliła, że facetów kładzie... Powiedziałem, że chyba żadnego nie widziała jeszcze na oczy... Powiem w skrócie. Rozj🤬a jak gnoj po polu przez rolnika (jak na babe byla silna, ale żaden facet nie może przegrywać z taka laska...).
To jest pokolenie pip jak przedmowcy trafnie ujeli... Jakieś minimum musi być dbania o formę.

Taki z ciebie maczo? to jedź do Brazylii i pokaż Da Silvom co potrafisz, szybko by cię ustawili do pionu.
Zgłoś
janlew 2019-04-07, 19:35 1
Wygra ten kto pił więcej mleka w dzieciństwie
Zgłoś
filip_czarny 2019-04-07, 19:40
Hahaha ha i na to czekałem pozdro
Zgłoś
URAGE 2019-04-07, 20:05 4
Szfajceneger napisał/a:

Chyba miałeś na myśli ścięgna.

"fajny" awatar, dużo o Tobie mówi

Skończ cwaniakować i pokaż te swoje żelazne bicepsy, j🤬y napinaczu. Kartka i data na zdjęciu. Wtedy mogę Ci oddać honor, ale pewnie jesteś taką p🤬dą jak suchary, z których ciśniesz łacha.

Według Ciebie nawet laska w awatarze jest pedalska, bo cosplay. Super. Wracaj do zabawy w detektywa z kolegami. Może w końcu któryś znajdzie c🤬ja w Twojej dupie.
Zgłoś
~Dostojny 2019-04-07, 20:42 1
@URAGE
Sądząc po Twoich zainteresowaniach to pewnie wolał byś zdjęcie c🤬ja.
To że się przebierasz za babę to nie znaczy że kogoś na to poderwiesz.
K🤬a synek, przebierasz się za babę i wyjeżdżasz z gejowskimi ciągotami

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Presty 2019-04-07, 20:56
Szfajceneger napisał/a:

To jest właśnie pokolenie cipek pop🤬lających w rajtuzach i krótkich skarpeteczkach, z babskimi fryzurami na łbach.

Dzięki "męskiej" fryzurze, frotte z logiem Nike i dupozwisach masz bardziej twarde kości?
Tak tylko zapytam...

Zgłoś
~Dostojny 2019-04-07, 21:07 4
Presty napisał/a:

Dzięki "męskiej" fryzurze, frotte z logiem Nike i dupozwisach masz bardziej twarde kości?
Tak tylko zapytam...

Jak skała.

podpis użytkownika

Zgłoś
t0karev 2019-04-07, 23:12 1
Przez tego właśnie typu filmy jak ktoś proponuje mi taki pojedynek to ja wolę zaproponować sparing na gołe pięści, ja p🤬le jak te kości pękają

podpis użytkownika

Najmroczniejsze czeluście piekieł zerezerwowane jest dla tych,
którzy zdecydowali się na neutralność w dobie kryzysu moralnego.
Zgłoś
waloos 2019-04-07, 23:45 2
Tyle się tych filmików w necie naoglądałem, że w życiu z nikim się na rękę siłować nie będę.
Kości nie są najlepszym materiałem jeśli chodzi o naprężenia skrętne, więc technika gra tu zarąbistą rolę. A technikę mają Ci którzy siłują się zawodowo, więc ja jako amator mam na to wyj🤬e - zdrowie ważniejsze. Z nim się jest do końca życia, a grupka znajomych która nazwie mnie p🤬dą bo się boję, może się cmoknąć w pompkę. Ja mam zamiar korzystać z możliwości jakie daje świat
Zgłoś
Syja 2019-04-08, 0:19
siłowałem sie w c🤬j razy w liceum nigdy nikomu sie nic nie stało nie było nigdy odpuszczania bo wiadomo meska duma jest najwazniejsza. jedyny problem jaki był to po kilku pojedynkach dzien w dzien reka przez pare dni nap🤬la i ciezko dupe podetrzec
Zgłoś
Wiewór 2019-04-08, 11:38 2
Szfajceneger napisał/a:

To jest właśnie pokolenie cipek pop🤬lających w rajtuzach i krótkich skarpeteczkach, z babskimi fryzurami na łbach.

Kiedyś to było. Szly takie pisdy do wojska ludowego i robili z nich menszczyzn.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
~Dostojny 2019-04-08, 11:57 1
Abraxus napisał/a:

Kiedyś to było. Szly takie pisdy do wojska ludowego i robili z nich menszczyzn.

O Ty k🤬a zdrajco, a tak pięknie kiedyś jechałeś po katolach i narodowcach, a teraz kąsasz rękę która Cię karmi.

podpis użytkownika

Zgłoś
~Velture 2019-04-08, 13:14 3
Komentarze lepsze od filmiku.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Jagang 2019-04-08, 14:44 3
Znaleźli się potężni mężczyźni z sadistica. Może i jesteście od niego silniejsi, ale to nie zmienia faktu, że większość z was to życiowe p🤬dy, zarabiające 2k na rękę, bez perspektyw, ambicji i o IQ szympansa. W dzisiejszych czasach inteligencja i ogarnięcie życiowe jest cechą samca alfa, z waszymi bicepsami możecie takim kolesiom meble do domów zanosić i fundamenty pod wille kłaść.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2019-04-08, 18:02 1
dlatego siłuję się na wprost i na tej samej wysokości ale co ja tam wiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie