szkoda tego dziecka w tle. w takich waruynkach z takim kapitalem kulturowqym nic z niego nie wyrosnie. No nic dobrego.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
zajebista dziewczyna chciałbym taką a wam kij w oko jak to mówią, ja se też k🤬uje w domu na prawo i lewo i to moj dom moze ktos lubie patologie co?Kazdy normalny czlowiek tak gada hcyba ze jakies frajery i pedzie to nie ,dziekuje dobranoc

@ogonix
Zawsze ciekawiej napisać coś oryginalnego niż co rusz pisać "k🤬a". ;]
Zawsze ciekawiej napisać coś oryginalnego niż co rusz pisać "k🤬a". ;]
A mogła mieć cztery dresy i garnitur, to nie miałaby tego problemu.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
kompadre napisał/a:
zajebista dziewczyna chciałbym taką a wam kij w oko jak to mówią, ja se też k🤬uje w domu na prawo i lewo i to moj dom moze ktos lubie patologie co?Kazdy normalny czlowiek tak gada hcyba ze jakies frajery i pedzie to nie ,dziekuje dobranoc
Śpij, Śpij i nie waż mi się k🤬a budzić...

Jego żonka? To zalegalizowali związki od 16 lat? Bo mężuś chyba jeszcze gimnazjum nie ukończył...
Choć żonka tez chyba nie szlachcianka...
Choć żonka tez chyba nie szlachcianka...

Linekk napisał/a:
Masz nadpobudliwość seksualną, jak dorośniesz zostaniesz pewnie gw🤬cicielem.![]()
A jaaak ty dorośniesz zostaniesz warzywem Bonduelle...ten sam poziom "dowcipu". Gdybyś doczytał resztę zdania nie zrobiłbyś z siebie kretyna...znowu v

kompadre napisał/a:
Na razie to ty wychodzisz na frajera nie znając polskiej pisowni.
jak na 560 osob ktore postawily te piwa to widac ze sadistic opanowaly gowna z kwejka , przykre co prawda ze takie gowno ma tyle piw, nie wiem obejrzalem w urwykwach, co zajelo mi moze z 15 sekund ,ale powiem jedno debil trafil na debila wiec sie dobrali , nie wiem co tutaj jest ciekawego, pewnie dlatego ze nie jestem p🤬lonym w dupe debilem i tego nie widze oO
podpis użytkownika
Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.