Hahahah jak mozna ocenić laskę po samym filmiku …dobry jesteś ziomek niejedna „normalna”uwielbia brać z dupy w gębę mało tego c🤬ka wygląda jak szyja indyka bo przeszło tam stado mudzinow;) życzę szczęścia w szukaniu partnerki może znajdziesz jakąś na fb bo po zdjęciu będziesz wiedział że to ta najporządniejsza ,najwierniejsza i wgl k🤬a ocenisz to po układzie czaszki czy dzwonisz do wróżbity Macieja ??
tez Cie lubie

[ Dodano 2024-10-20, 11:15 ]
No rzeczywiście, super osiągnięcie.
haha i system rozj🤬y
Hahahah jak mozna ocenić laskę po samym filmiku …dobry jesteś ziomek niejedna „normalna”uwielbia brać z dupy w gębę mało tego c🤬ka wygląda jak szyja indyka bo przeszło tam stado mudzinow;) życzę szczęścia w szukaniu partnerki może znajdziesz jakąś na fb bo po zdjęciu będziesz wiedział że to ta najporządniejsza ,najwierniejsza i wgl k🤬a ocenisz to po układzie czaszki czy dzwonisz do wróżbity Macieja ??
Piękne miałeś doświadczenia z kobietami. Szczególnie ta szyja indyka mnie zaintrygowała. To na melinie gdzieś pod Radomiem czy na emigracji w Holandii spotykałes takie panny?
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaC🤬j myślałem że go mewa porwie a tu takie gówno.
dlatego na gównej wylądowało..
Piękne miałeś doświadczenia z kobietami. Szczególnie ta szyja indyka mnie zaintrygowała. To na melinie gdzieś pod Radomiem czy na emigracji w Holandii spotykałes takie panny?
Zamiast walić konia przed monitorem wyjdź czasem z domu to się dowiesz

Ja bym ma tą blond ściere oddał mocz prosto do japy, a później nasrał na cyce.
Nie chce ci psuć zabawy, ale od tego generalnie służy toaleta

Fajny taki pupilek.
Przyznaj się, wyr🤬ał byś ją

Ja bym ma tą blond ściere oddał mocz prosto do japy, a później nasrał na cyce.
Jprdl... Kolejny internetowy twardziel.