👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ludzie na prawdę chcą być oszukiwani na każdym kroku
To jest standard Bluetooth który w założeniu ma się łączyć z różnymi urządzeniami ułożonymi pod różnymi kątami => antena musi być dookólna. Całość działa na 2.4GHz i wymiary anteny muszą być takie jakie widać na obrazku, koniec. Nie da się poprawić zasięgu zmianą anteny przy zachowaniu zgodności z tym standardem, zwiększyć zasięg można jedynie poprzez zastosowanie anteny kierunkowej (co w tym wypadku odpada) lub zwiększenie mocy nadajnika co również w przypadku tego standardu nie wchodzi w grę. Niedouczeni ludzie myślą że jak coś ma "antenkę" wielką i wystającą to działa od razu lepiej, chińczycy o tym wiedzą i powstają takie fajne obudowy potem
Nie mniej dysk i karta sieciowa to już ciekawsza sprawa.
Ps. Na problemy z zasięgiem autorowi polecam j-walk.com/other/wifispray/

Ps. Na problemy z zasięgiem autorowi polecam j-walk.com/other/wifispray/

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie