Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-08-13, 22:40
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-08-13, 23:12
robert357 napisał/a:

Szczerze, ja bym kupił i poszedł na paradę pedalenia. Jestem ciekaw jaka by była reakcja.

I sugerujesz, że nikt by się nie zorientował, że jest to prowokacja Młodzieży Wszypolskiej?
Zgłoś
manson__ 2017-08-13, 23:25 12
Cudze chwalicie, swego nie znacie

Zgłoś
strachx 2017-08-13, 23:57 1
Velture napisał/a:

Obrazek

czyli że oni przywłaszczyli sobie już tęcze?
Zgłoś
Wkurwiony_Zygfryd 2017-08-14, 8:58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Death solves all problems - no man, No_Problems.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-08-14, 10:30 1
Tęcza nadal pozostaje oficjalną flagą peruwiańskiego miasta Cuzco, to że nieuki narodowe myślą, że jest to pełnoprawny symbol LGBT to tylko im pogratulować wiedzy
Potrafią tylko spalić tęczę zamiast zwrócić uwagę, że to symbol narodowy Inków
Zgłoś
konto usunięte 2017-08-14, 13:09
Bluzy były adresowane do zgejonych nazistów, którzy na zjazdach motocyklowych lubią ostro zapinać się w ananasa
Zgłoś
jessjess 2017-08-14, 13:28
Rok 2030, ubrane w takie bluzy oddziały Homokommando tropią niedobitki hetero-odmieńców.
Zgłoś
~Velture 2017-08-14, 14:08
jessjess napisał/a:

Rok 2030, ubrane w takie bluzy oddziały Homokommando tropią niedobitki hetero-odmieńców.

Rok 2040. Nie ma na świecie już żadnych heteroseksualistów. Zostali tylko muzułmańscy zoofile i przedstawiciele 197 płci, 48 orientacji seksualnych oraz osoby identyfikujące się jako helikoptery.
Rok 2138. Umiera ostatni człowiek na świecie.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Wiewór 2017-08-14, 19:42 1
Fajna bluza kiedyś jesteś trochę ONR a trochę pedałem. Chociaż w sumie jak jesteś w ONR to jesteś turbo pedałem.
Zgłoś
mucha86 2017-08-15, 9:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-08-15, 9:47
@up

Celowo pominąłem ten fakt, bo przeciętny seba nie umie liczyć więc nie odróżni flagi Cuzco od flagi środowisk inaczej r🤬ających, no ale widzę, że Ty jesteś wyjątkiem
Zgłoś
paczfiko 2017-08-15, 23:01

podpis użytkownika

<lol>
Zgłoś
omel 2017-08-16, 0:22 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem