Popis umiejętności kierowcy, a jednocześnie apel o nie zamykanie torów oraz ich budowę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-03-11, 21:07
@gwindak
leszcz cię zrobił i przeniósł to na syna
konto usunięte
2015-03-11, 21:08
Temat kontrowersyjny, więc postaram się podzielić własną opinią dość delikatnie:
Nie podoba mi się, filmik sam w sobie zmontowany w mizerny sposób, umiejętności jakieśtam może i są, ale niepotrzebnie stwarza ryzyko na drodze. Do piekła
konto usunięte
2015-03-11, 21:16
konto usunięte
2015-03-11, 21:18
Jestem zdecydowanie przeciwko zamykaniu torów, gdyż jazda torowa to świetna frajda i nauka dla kierowcy. Wręcz jestem za zbudowaniem większej ilości, ale wiadomo, finanse, bla bla bla...
I tak samo jak jestem przeciwko zamykaniu torów, tak jestem przeciwko idiotom w samochodach. Mógłby bokiem rozjechać kogoś bliskiego, to by się nauczył rozumu. Szkoda by było tylko tej osoby.
Ale mogłeś kupić żarówkę...
konto usunięte
2015-03-11, 21:25
@adrian294, jakby twoje zdanie kogokolwiek obchodziło.
Nie ma warunków do takiej jazdy, ale fajnie że chłopaki byli porozstawiani po trasie, jak zakładam żeby mieć baczenie na innych kierowców i odwołać swojego kierowcę.
Zakładam też, że powyżej wypowiadają się tzw. 'psy ogrodników' sami nie mają wozu, albo mają małolitrażowe ekonomiczne piździki i chcieliby, żeby inni też mieli takie same gówna jak oni.
Uj nie drifter - [urltutaj macie prawdziwych drifterów i to z Łodzi]https://www.youtube.com/watch?v=LmqQiq0P5fo[/url]
A nie taki szit z muzyczką na równie niskim poziomie .
konto usunięte
2015-03-11, 21:37
Kaczorowy fajnie że porównujesz auta które są 20 razy droższe.
To jak jakby porównać twoje tico do mercedesa...
Nie jeżdżę BMW, ale śmieszy mnie ta ogólna napinka właścicieli zamulaczy 1.6, dla których jedynym wykonalnym popisem są piszczące w zakrętach zimówki w środku lata.
konto usunięte
2015-03-11, 22:05
konto usunięte
2015-03-11, 22:07
Mogli sobie tą muzykę darować, V8 brzmi zdecydowanie lepiej co słychać pod koniec.