Popis umiejętności kierowcy, a jednocześnie apel o nie zamykanie torów oraz ich budowę.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Popis umiejętności kierowcy, a jednocześnie apel o nie zamykanie torów oraz ich budowę.
Temat kontrowersyjny, więc postaram się podzielić własną opinią dość delikatnie:
Nie podoba mi się, filmik sam w sobie zmontowany w mizerny sposób, umiejętności jakieśtam może i są, ale niepotrzebnie stwarza ryzyko na drodze. Do piekła
Nie podoba mi się, filmik sam w sobie zmontowany w mizerny sposób, umiejętności jakieśtam może i są, ale niepotrzebnie stwarza ryzyko na drodze. Do piekła
Jestem zdecydowanie przeciwko zamykaniu torów, gdyż jazda torowa to świetna frajda i nauka dla kierowcy. Wręcz jestem za zbudowaniem większej ilości, ale wiadomo, finanse, bla bla bla...
I tak samo jak jestem przeciwko zamykaniu torów, tak jestem przeciwko idiotom w samochodach. Mógłby bokiem rozjechać kogoś bliskiego, to by się nauczył rozumu. Szkoda by było tylko tej osoby.
I tak samo jak jestem przeciwko zamykaniu torów, tak jestem przeciwko idiotom w samochodach. Mógłby bokiem rozjechać kogoś bliskiego, to by się nauczył rozumu. Szkoda by było tylko tej osoby.
Uj nie drifter - [urltutaj macie prawdziwych drifterów i to z Łodzi]https://www.youtube.com/watch?v=LmqQiq0P5fo[/url]
A nie taki szit z muzyczką na równie niskim poziomie .
A nie taki szit z muzyczką na równie niskim poziomie .
Kaczorowy fajnie że porównujesz auta które są 20 razy droższe.
To jak jakby porównać twoje tico do mercedesa...
To jak jakby porównać twoje tico do mercedesa...
Nie jeżdżę BMW, ale śmieszy mnie ta ogólna napinka właścicieli zamulaczy 1.6, dla których jedynym wykonalnym popisem są piszczące w zakrętach zimówki w środku lata.
Mogli sobie tą muzykę darować, V8 brzmi zdecydowanie lepiej co słychać pod koniec.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie