Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-03-11, 21:07 4
@gwindak
leszcz cię zrobił i przeniósł to na syna
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-11, 21:08 2
Temat kontrowersyjny, więc postaram się podzielić własną opinią dość delikatnie:

Nie podoba mi się, filmik sam w sobie zmontowany w mizerny sposób, umiejętności jakieśtam może i są, ale niepotrzebnie stwarza ryzyko na drodze. Do piekła
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-11, 21:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-11, 21:18 1
Jestem zdecydowanie przeciwko zamykaniu torów, gdyż jazda torowa to świetna frajda i nauka dla kierowcy. Wręcz jestem za zbudowaniem większej ilości, ale wiadomo, finanse, bla bla bla...
I tak samo jak jestem przeciwko zamykaniu torów, tak jestem przeciwko idiotom w samochodach. Mógłby bokiem rozjechać kogoś bliskiego, to by się nauczył rozumu. Szkoda by było tylko tej osoby.
Zgłoś
adrian294 2015-03-11, 21:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Avgel 2015-03-11, 21:24
Ale mogłeś kupić żarówkę...
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-11, 21:25 9
Zgłoś
rav4ever 2015-03-11, 21:26 7
@adrian294, jakby twoje zdanie kogokolwiek obchodziło.

Nie ma warunków do takiej jazdy, ale fajnie że chłopaki byli porozstawiani po trasie, jak zakładam żeby mieć baczenie na innych kierowców i odwołać swojego kierowcę.

Zakładam też, że powyżej wypowiadają się tzw. 'psy ogrodników' sami nie mają wozu, albo mają małolitrażowe ekonomiczne piździki i chcieliby, żeby inni też mieli takie same gówna jak oni.
Zgłoś
Siekul 2015-03-11, 21:27 1
Zgłoś
Kaczorowy 2015-03-11, 21:31
Uj nie drifter - [urltutaj macie prawdziwych drifterów i to z Łodzi]https://www.youtube.com/watch?v=LmqQiq0P5fo[/url]
A nie taki szit z muzyczką na równie niskim poziomie .
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-11, 21:37
Kaczorowy fajnie że porównujesz auta które są 20 razy droższe.
To jak jakby porównać twoje tico do mercedesa...
Zgłoś
kamillo16 2015-03-11, 21:39
Zgłoś
tranzystor 2015-03-11, 21:57 2
Nie jeżdżę BMW, ale śmieszy mnie ta ogólna napinka właścicieli zamulaczy 1.6, dla których jedynym wykonalnym popisem są piszczące w zakrętach zimówki w środku lata.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-11, 22:05
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-11, 22:07
Mogli sobie tą muzykę darować, V8 brzmi zdecydowanie lepiej co słychać pod koniec.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem