Popis umiejętności kierowcy, a jednocześnie apel o nie zamykanie torów oraz ich budowę.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
Popis umiejętności kierowcy, a jednocześnie apel o nie zamykanie torów oraz ich budowę.
10x razy bezpieczniej czuję się jak taki "idiota" kręci w okół mnie bączki, niż jak widzę że w promieniu 2km ode mnie pojawiła się babcia w Seicento, która sama nie wie po co wsiadła w samochód.
@gwindak
tak sobie codziennie rano powtarzasz gdy patrzysz w lustro?
wzruszyła mnie twoja historia
tak sobie codziennie rano powtarzasz gdy patrzysz w lustro?
wzruszyła mnie twoja historia
no tak nie jest to wasze 1.9 tdi passarati ktore miesza tylko na sniegu wiec bol dupy jak najbardziej uzasadniony
PatrykRR napisał/a:
Idąc Twoim tokiem myślenia, skoro u mnie w mieście nie mam strzelnicy, w ramach popisania się umiejętnościami wyjdę postrzelać na ulice. Będzie to dobry apel o budowę strzelnicy na mieście
Troche mi sie chce rzygac jak czytam te komentarze , chyba wam sie chlopcy portale pomylily
Wszyscy na sadisticu jezdza w 100 procentach wg przepisow ,nie kradna oprogramowania filmow i nnie wala konia ,moze czas na sadistic zlot pod kosciolem .
Nadgarstki polamane .
Wszyscy na sadisticu jezdza w 100 procentach wg przepisow ,nie kradna oprogramowania filmow i nnie wala konia ,moze czas na sadistic zlot pod kosciolem .
Nadgarstki polamane .
Dobrze daje, bmw 540 zajebiste auto. To bmw 100x lepsze niż nowe golfy polówki i reszta klekotów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie