Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Znowu pudło.
Nikt tutaj nie pudłuje poza Tobą..
Sypać się może też nowy samochód jeżeli nie jest zadbany, i mówimy tutaj o samochodzie na który nigdy nie będzie Cię stać więc nie cwaniakuj już bo na każdym kroku wychodzi Twoje wieśniactwo.
Tutaj masz przykład, tylko się nie spuść w gacie oglądając te "stare wyklepane" samochody na które nigdy nie będzie Cię stać.
Tak jak reszta kończę temat z Tobą bo z wieśniakami niema co się rozpisywać.

nie wiem nad czym tu się spuszczać...
dla mnie to pastisz
Nikt tutaj nie pudłuje poza Tobą..
Sypać się może też nowy samochód jeżeli nie jest zadbany, i mówimy tutaj o samochodzie na który nigdy nie będzie Cię stać więc nie cwaniakuj już bo na każdym kroku wychodzi Twoje wieśniactwo.
Tutaj masz przykład, tylko się nie spuść w gacie oglądając te "stare wyklepane" samochody na które nigdy nie będzie Cię stać.
Tak jak przedmówca kończę temat bo z wieśniakami niema co się rozpisywać.

Proszę Cię - cena tego samochodu waha się między 3 a 30 tys
pokaż mi M3 za 3 tysiące wieśniaku.

Nie jestem wieśniakiem - mieszkam w mieście.
Okaż trochę kultury
pokaż mi M3 za 3 tysiące wieśniaku.

pokaż mi testy z serii E

Był tu już jeden, który miał do 19 lat i nienawidził niemieckich samochodów dlatego, że były niemieckie a niemcy tyle krzywdy polakom zrobili podczas wojny. Uwielbiał za to japonię, którą stawiał ponad wszystko...

Proponuję, żebyście najpierw obrali kryterium "kultowego"...

tylko do marki, która została ostatnimi czasy rozsławiona przez zakompleksione małolaty, które myślą, że jak dadzą do zaspawania tylny most to już są najlepszymi kierowcami i mogą szaleć na drogach klepanymi bumami za 4 tys
co to seria E?
Był tu już jeden, który miał do 19 lat i nienawidził niemieckich samochodów dlatego, że były niemieckie a niemcy tyle krzywdy polakom zrobili podczas wojny. Uwielbiał za to japonię, którą stawiał ponad wszystko...![]()
Proponuję, żebyście najpierw obrali kryterium "kultowego"...

Gościu - ja sam jeżdżę niemieckim samochodem
Golfy są strasznie modne wśród młodzieży.

Golfy są strasznie modne wśród młodzieży.![]()
![]()

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie