Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
konto usunięte 2010-08-31, 9:34 2
revans64 są inne definicje BMW...Bokiem Można Wszędzie, Będziesz Mógł Wszystko, a definicję z Twojego komentarza stosują ludzie których na BMW nie stać...
Zgłoś
lesiot 2010-08-31, 11:24 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-31, 12:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-31, 14:55
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-31, 15:40
zaparkowal i wysiadl co w tym dziwnego?
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-31, 16:16 3
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-31, 16:25 1
Adamo'90 napisał/a:

To masz pojęcie chłopie. Taka 15 czy 20 letnia beta jest lepsza od nie jednego młodszego auta. Ostatnio jechałem znajomego e34. Po prostu piorunujący samochód. W środku cichutko, zawieszenia nie słychać, trzyma się drogi jak przylepiona, żwawy motor, żadne plastiki nie trzeszczą. Taką bejce kupisz już za 5k. A w paroletniej dacii z 2005 roku (więcej jak 10k) słychać już wybite amortyzatory, plastiki trzeszczą a na każdym zakręcie się przechyla jak łódź podczas sztormu. Ewidentnie widać tutaj Twoją zazdrość i zawiść. Sam mam Clio ale do BMW czuję respekt i właśnie się przymierzam do przesiadki...

To chciałem napisać. Dzięki, że tak to ująłeś. Stawiam piwo
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-31, 17:42
Cytat:

Sam mam Clio ale do BMW czuję respekt i właśnie się przymierzam do przesiadki...

nie zapomnij kupić kasku...
Zgłoś
konto usunięte 2010-08-31, 19:36 1
boocheno napisał/a:

nie zapomnij kupić kasku...

A czy jak chcę przesiąść się do BMW, to od razu znaczy że będę zap... jak głupi? To jest właśnie taki stereotyp... Nie, nie będę - chcę się przesiąść, bo są to bezpieczne, przestrzenne, wielkie i świetne auta.
Zgłoś
nieudacznik 2010-08-31, 20:33
pocieszne, nie kazdy potrafi z tylnym napedem jezdzic... i w ogole jezdzic...
Zgłoś
jurgus 2010-08-31, 21:45 2
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-01, 0:07
jak to dobrze, że kamerzysta natychmiast pomógł poszkodowanemu
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-01, 0:07
Zgłoś
kichu666 2010-09-01, 0:12
Ten dźwięk gdy ta zardzewiała puszka z jakimś wieśniakiem jebła o drzewo jest taki sadystycznie wspaniały, można się nim delektować cały dzień. Coś wspaniałego
Zgłoś
konto usunięte 2010-09-01, 0:26
A tam Batmobil młodzieży Wiejskiej
A Najbezpieczniejsze są nie niemieckie BMW czy Wieśvageny, a francuskie Renaulty i skandynawskie Saab'y 14 poduszek powietrznych. Takie są realia. Ale jak ktoś ma ambicje na jazde starym autem to jego sprawa. Wole nowsze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem