📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:16

revans64 są inne definicje BMW...Bokiem Można Wszędzie, Będziesz Mógł Wszystko, a definicję z Twojego komentarza stosują ludzie których na BMW nie stać...

Adamo'90 napisał/a:
To masz pojęcie chłopie. Taka 15 czy 20 letnia beta jest lepsza od nie jednego młodszego auta. Ostatnio jechałem znajomego e34. Po prostu piorunujący samochód. W środku cichutko, zawieszenia nie słychać, trzyma się drogi jak przylepiona, żwawy motor, żadne plastiki nie trzeszczą. Taką bejce kupisz już za 5k. A w paroletniej dacii z 2005 roku (więcej jak 10k) słychać już wybite amortyzatory, plastiki trzeszczą a na każdym zakręcie się przechyla jak łódź podczas sztormu. Ewidentnie widać tutaj Twoją zazdrość i zawiść. Sam mam Clio ale do BMW czuję respekt i właśnie się przymierzam do przesiadki...
To chciałem napisać. Dzięki, że tak to ująłeś. Stawiam piwo

Cytat:
Sam mam Clio ale do BMW czuję respekt i właśnie się przymierzam do przesiadki...

nie zapomnij kupić kasku...

boocheno napisał/a:
![]()
nie zapomnij kupić kasku...![]()
A czy jak chcę przesiąść się do BMW, to od razu znaczy że będę zap... jak głupi? To jest właśnie taki stereotyp... Nie, nie będę - chcę się przesiąść, bo są to bezpieczne, przestrzenne, wielkie i świetne auta.
pocieszne, nie kazdy potrafi z tylnym napedem jezdzic... i w ogole jezdzic...

jak to dobrze, że kamerzysta natychmiast pomógł poszkodowanemu

Ten dźwięk gdy ta zardzewiała puszka z jakimś wieśniakiem jebła o drzewo jest taki sadystycznie wspaniały, można się nim delektować cały dzień. Coś wspaniałego

A tam Batmobil młodzieży Wiejskiej
A Najbezpieczniejsze są nie niemieckie BMW czy Wieśvageny, a francuskie Renaulty i skandynawskie Saab'y 14 poduszek powietrznych. Takie są realia. Ale jak ktoś ma ambicje na jazde starym autem to jego sprawa. Wole nowsze.
A Najbezpieczniejsze są nie niemieckie BMW czy Wieśvageny, a francuskie Renaulty i skandynawskie Saab'y 14 poduszek powietrznych. Takie są realia. Ale jak ktoś ma ambicje na jazde starym autem to jego sprawa. Wole nowsze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie