Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:30
BMW kreci bąki ;)
konto usunięte • 2013-12-15, 18:47
Bmw kreci baki i potem strzały akcja od 1:40
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brzydkii 2013-12-16, 12:27
Starą beemką najlepsza zabawa:) Sam się przymierzam do kupna jakiejś ze szrotu i zabawy na placu.
Zgłoś
blapel 2013-12-16, 22:27 1
"Szyby ci parują"

Jebłem
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-16, 23:32
jak zjazd złomiarzy?
Zgłoś
Siwy_dym 2013-12-17, 23:03 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-18, 18:37 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-18, 18:54
@chrzanu34 "niema" to była twoja stara jak cię robili...
Zgłoś
las84500 2013-12-18, 18:54
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-18, 19:21 1
D jak debil. Na podstawie takich i temu podobnych filmików powinni zabierać prawko na krótki okres czasu ażeby pojął, że auto się szanuje i dba jak o własną kobietę !
Zgłoś
Kmil69 2013-12-18, 19:27 5
Zgłoś
Majozen 2013-12-18, 19:37
chrzanu34 napisał/a:

m50b25 niema gazu

To równie dobrze może być m50b20, bo z wyglądu nie różnią się prawie niczym.
Zgłoś
Kmil69 2013-12-18, 19:39
Majozen, A jeśli on jest autorem filmu to chyba wie co posiada pod maską prawda ? Czy Jesteś specem w tej dziedzinie i wiesz lepiej ?
Zgłoś
las84500 2013-12-18, 19:47 1
Widzisz bo z BMW to niestety tak się właśnie złożyło, że jednak są z grubsza w większości dość mocno - hmm, wyeksploatowane. Sam swego czasu za późno się dowiedziałem, że mąż mojej klientki sprzedaje właśnie E30 ze swapem na m50b25. Od podstaw odbudował je w swoim garażu z blacharką i mechaniką włącznie i obszył je w skóry. Sprzedał bo było 4-drzwiowe. Kupiły jakieś małolaty, które po dwóch tygodniach (!) zarżnęły wcześniej w pełni sprawny samochód. Odkupił od nich sam silnik i po remoncie zaaplikował ponownie do kolejnej E30 - 2-drzwiowej tym razem.
Stałem jakiś czas temu przed widmem zmiany samochodu. Rzucałem też okiem na E46 i E39. Rynek zalany sprowadzonymi. Krótko mówiąc albo ceny nieadekwatne do stanu albo stan nieadekwatny do czegokolwiek.
Zgłoś
BMWswap 2013-12-19, 9:42 1
Majozen napisał/a:

To równie dobrze może być m50b20, bo z wyglądu nie różnią się prawie niczym.

B20 od B25 różnią się szerokością kanałów w kolektorze ssącym a to jest akurat M50B25 czyli 192KM

Panich napisał/a:

tą wiadomość napisał autor tematu, i podejrzewam właściciel filmu, więc pewnie wie co siedzi po maską. a teraz poczytaj co to znaczy SWAP i ładnie przeproś w następnym poście. dziękuje.

hehe, dokładnie
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-20, 22:57
las84500 napisał/a:

Zaraz tu przyleci ten, co imię jego czterdzieści i cztery i stwierdzi, że to i tak najlepsza i bezawaryjna fura bo tylko chłodnice wyj***ło. I h*j z głowicą na przegrzanym R6

przegrzana to Ty masz głowe silnik blok zeliwny a nie ameliniowy nowsze jednostka była zamelinium i były podatne NA PRZEGRZANIE
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem