Starą beemką najlepsza zabawa:) Sam się przymierzam do kupna jakiejś ze szrotu i zabawy na placu.
konto usunięte
2013-12-18, 18:54
@chrzanu34 "niema" to była twoja stara jak cię robili...
konto usunięte
2013-12-18, 19:21
D jak debil. Na podstawie takich i temu podobnych filmików powinni zabierać prawko na krótki okres czasu ażeby pojął, że auto się szanuje i dba jak o własną kobietę !
chrzanu34 napisał/a:
m50b25 niema gazu
To równie dobrze może być m50b20, bo z wyglądu nie różnią się prawie niczym.
Majozen, A jeśli on jest autorem filmu to chyba wie co posiada pod maską prawda ? Czy Jesteś specem w tej dziedzinie i wiesz lepiej ?
Widzisz bo z BMW to niestety tak się właśnie złożyło, że jednak są z grubsza w większości dość mocno - hmm, wyeksploatowane. Sam swego czasu za późno się dowiedziałem, że mąż mojej klientki sprzedaje właśnie E30 ze swapem na m50b25. Od podstaw odbudował je w swoim garażu z blacharką i mechaniką włącznie i obszył je w skóry. Sprzedał bo było 4-drzwiowe. Kupiły jakieś małolaty, które po dwóch tygodniach (!) zarżnęły wcześniej w pełni sprawny samochód. Odkupił od nich sam silnik i po remoncie zaaplikował ponownie do kolejnej E30 - 2-drzwiowej tym razem.
Stałem jakiś czas temu przed widmem zmiany samochodu. Rzucałem też okiem na E46 i E39. Rynek zalany sprowadzonymi. Krótko mówiąc albo ceny nieadekwatne do stanu albo stan nieadekwatny do czegokolwiek.
Majozen napisał/a:
To równie dobrze może być m50b20, bo z wyglądu nie różnią się prawie niczym.
B20 od B25 różnią się szerokością kanałów w kolektorze ssącym a to jest akurat M50B25 czyli 192KM
Panich napisał/a:
tą wiadomość napisał autor tematu, i podejrzewam właściciel filmu, więc pewnie wie co siedzi po maską. a teraz poczytaj co to znaczy SWAP i ładnie przeproś w następnym poście. dziękuje.
hehe, dokładnie
konto usunięte
2013-12-20, 22:57
las84500 napisał/a:
Zaraz tu przyleci ten, co imię jego czterdzieści i cztery i stwierdzi, że to i tak najlepsza i bezawaryjna fura bo tylko chłodnice wyj***ło. I h*j z głowicą na przegrzanym R6
przegrzana to Ty masz głowe silnik blok zeliwny a nie ameliniowy nowsze jednostka była zamelinium i były podatne NA PRZEGRZANIE