Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Stew 2011-12-24, 14:58
Muzyka - 10/10...
Zgłoś
Legon 2011-12-24, 15:19 1
wow fajnie bmw i snieg normalnie szau
mogem byci warzym kolekom? bo ja waz barco lubie bo takje faine filmiki zamierzczaće na sadisticu na prafde

podpis użytkownika

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-24, 15:21 2
Oprócz tego, że potrafi skontrować kierownicą na zakręcie i dodać gazu to cały c🤬j pokazał... Poza tym filmik nie podoba mi się za samą muzyke, a takie ewolucje to niech robi na torze, a nie publicznej drodze skoro taki z niego rajdowiec...
Zgłoś
jarekddz 2011-12-24, 15:23 1
Na rajdach swoją bawarką daje dużo radości kibicom Zawsze pod publiczkę jedzie, piąteczka dla Niego
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-24, 15:27
Filmik wybrakowany: koles sie nie rozpieprzyl. Na kwejka takie ladujcie.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-24, 15:28
Każdy z was dostał by odemnie liścia wychowawczego, za głupie p🤬lenie... K🤬a jeszcze brakuje mi tylko kogoś kto by napisał, że na letnich gumach by to lepiej poszedł.
Zgłoś
głodny_toster 2011-12-24, 15:39 5
BoxX napisał/a:

Każdy z was dostał by odemnie liścia wychowawczego, za głupie p🤬lenie... K🤬a jeszcze brakuje mi tylko kogoś kto by napisał, że na letnich gumach by to lepiej poszedł.

Na letnich i w dodatku łysych oponach bym to lepiej przejechał Bo jak iść na letnich oponach to ja k🤬a nie mam zielonego pojęcia
Zgłoś
own33333d7 2011-12-24, 15:49 1
fantomasik napisał/a:

@up

Tak tak...nie napinaj sie tak bo Ci żyłka pęknie i się osrasz;) A pampersów Ci nie pożyczę bo nie używam;] Gratuluję w ogóle tyrania ludzi od gimbusów, nie patrząc kto ile ma lat;] W ogóle gratuluję założenia, że wszyscy tutaj sa p🤬lonymi bimbusoneoplanami;] I nie zakładaj, że ktoś tego nie potrafi bo jest wiele zdolnych ludzi, tylko im to k🤬a wisi, czy jakiś daun się napina i spuszcza przed jego filmikiem na sadisticu, czy nie! Ave Satan!!

Właśnie widziałem ostatnio tych ludzi, którzy potrafią jeździć. Do pracy jechałem ponad 2 razy dłużej bo panowie przede mną mieli problem z przekroczeniem bariery 40 km/h na śniegu.
Zgłoś
barann 2011-12-24, 15:58 1
Ile ja bym dał żeby sobie pozap🤬lać po ośnieżonej drodze...
Zgłoś
Mrmaniek 2011-12-24, 15:58 1
Zmarnowales mi minute mojego marnego zycia Caly czas czekalem az sie rozp🤬oli i c🤬j z tego czekania WAL SIE
Zgłoś
jendrke 2011-12-24, 16:02
piotrek21081983 napisał/a:

M3 czy tylko z znaczkiem M3 ....?

zastanów się czy znaczek M3 powoduje taki dźwięk
Zgłoś
Domin0123 2011-12-24, 16:06 1
Tam widać chłopaki z Astry zaopatrzyli się w poważny sprzęt. Radioodbiornik CB, żeby mieć cały czas kontakt z kierowcami publicznych dróg i bez stresu związanego z przeświadczeniem przyjazdu policji mogą teraz wspólnie delektować się widokiem pędzącego jak szatan po wiejskich drogach " Virnika ".

Pragnę dodać że nagranie zostało wykonane za pomocą dwóch kamer, a wszystko po to żeby potem bez trudu zlepić dobry Mix akcji, gdzie ujęte będzie wiele perspektyw.

Muzyka- kolejny aspekt, który pragnę ująć w tym komentarzu. Sądzę ze jest to gorący hit z nowej składanki Energy wydanej w tym miesiącu. Ktoś kto jeździ w ten sposób samochodem, samochodem znanej marki BMW, musi odreagować stres i napięcie związane z prowadzeniem tego auta przy takiej prędkości właśnie w sposób słuchania takiej muzyki. Chłopaki z tamtejszej wsi bardzo dobrze znają się na rzeczy, wiedza o co chodzi w szpanowaniu. Szybkie samochody, jeszcze szybsze dziewczyny to nie jest nowość w tamtejszych stronach. Pewnie wymieniają się doświadczeniami na temat technik jazdy relaksując się w jednej z dyskotek, podrywając na swoje samochody kolejne panienki.

Czasem im zazdroszczę takiego życia, ale z tym trzeba sie urodzić, z odrobiną oktanu we krwi. ;D
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-24, 16:11 1
Nie ma po co oglądać.
Nie rozj🤬 się.
Zgłoś
BMWswap 2011-12-24, 16:15 2
nie jezdziłem nigdy na oponach z kolcami ale widać że mają trakcje driver dobry, ogarnia maszyne w 100%. a wszystkie komentarze typu:

Ratking napisał/a:

Nienawidzę takich idiotów, mam nadzieje ze niedługo umrze sk🤬iel.

fantomasik napisał/a:

Kierowca szybkiej prostej...dajcie mu trasę z porządnymi zakrętami i zobaczymy jak szybki jest;] Aaaaaa i bliżej drogi te słupy...

...powodują ze jestem za aborcją. powiem wiecej: c🤬ja sie znacie i nie macie pojecia na temat BMW, pewnie nawet nie wiecie co to jest M3 i tydzien by wam laksa ze spodni wylatywała po takiej przejażdzce, ale lepiej walic gruche przed kompem, niz nagrac film z zimowych lotów. pozdrawiam wszystkich, których urzekł ten film a cała reszta niech wyp🤬ala do książek, zaległości w gimnazjum same sie nie nadrobią, a najlepiej zebyscie sie podusili ośćmi z karpia
Zgłoś
Konto usunięte 2011-12-24, 16:30
Wiejski tuning... Ja p🤬lę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie