Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bleblebator1 2019-01-28, 16:49
~KIERR3 napisał/a:

Pewno 2.0d na chipie, nie zapanował nad mocą

Jakie 2.0? Chyba 1.7D

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-01-28, 17:00
Aj bladź idi nahui z polskaja maszina
Zgłoś
bodzio9391 2019-01-28, 17:13 1
takie coś

podpis użytkownika

czarna masa
Zgłoś
InnyName 2019-01-28, 18:12 1
Dlatego gdy sprzedajecie auto koniecznie musicie wypowiedzieć umowę z OC i trzymać umowę.
Jak ją zgubicie, a tego nie zrobicie to wystarczy pojechać do Lwowa zobaczyc. Tam w c🤬j aut jeździ na Polskich blachach, więc jak coś rozk🤬ia to będzie na Was. Druga sprawa, OC będzie wysyłało Wam pisma do rok z poelceniem zapłaty chyba do 4tys PLN

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
McQurwa 2019-01-28, 18:41
butow nie ma, ale zywiot

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Zalesk 2019-01-28, 18:43 1
Oddajcie Lwów!!!!!!!
Zgłoś
TheAndyboy888 2019-01-28, 18:52 3
kolosasz napisał/a:

dali duże cla na złom - ukraina umie sobie poradzić z zalewem szrotu. Polska - nie.
Nawet drogi lepsze niż u nas mają, bo Tusk zwinał asfalt i sprzedał do Brukseli a Bruksela tym asfaltem wspomogła Ukrainę.

Ale p🤬lisz. Jak w Polsce wprowadzą to samo, co na Ukrainie, to większość aut w Polsce będzie na Niemieckich, Francuskich, Austriackich, Holenderskich (wybierz pasujące) blachach. I dalej będą to te same szroty lub nawet gorzej. Tylko nieliczny procent ludzi w Polsce może sobie pozwolić na nowy samochód z salonu, za co można podziękować tym sk🤬ysyńskim złodziejom na Wiejskiej.
Zgłoś
Arathnmor 2019-01-28, 18:56 1
bodzio9391 napisał/a:

takie coś

Przynajmniej ryj k🤬isyna pokażą, a u nas to M. , wszystko za pikselami i drzwiami.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
OjciecStiflera 2019-01-28, 19:13 1
Siedzi nad tym kołem , chyba się martwi zgiętą felgą.
Zgłoś
Konto usunięte 2019-01-28, 19:33 1
Zalesk napisał/a:

Oddajcie Lwów!!!!!!!

Na c🤬j ci Lwów, tam nic nie ma tylko rozk🤬iona infrastruktura i Ukraińcy którym trzeba płacić emerytury
Zgłoś
mucha96 2019-01-28, 19:53
TheAndyboy888 napisał/a:

Ale p🤬lisz. Jak w Polsce wprowadzą to samo, co na Ukrainie, to większość aut w Polsce będzie na Niemieckich, Francuskich, Austriackich, Holenderskich (wybierz pasujące) blachach. I dalej będą to te same szroty lub nawet gorzej. Tylko nieliczny procent ludzi w Polsce może sobie pozwolić na nowy samochód z salonu, za co można podziękować tym sk🤬ysyńskim złodziejom na Wiejskiej.

To chyba w Polsce B hehe

I zdradzę Ci sekret, nie będzie jeździła na zagranicznych blachach bo tam auta zazwyczaj są wyrejestrowane i mają tablice zjazdowe czasowe
Zgłoś
Khadin 2019-01-28, 20:01
Nie wiem jak Wam, ale mi się micha uśmiechnęła.
Zgłoś
ChybaTy1 2019-01-28, 23:21
No i jak teraz Saszka wróci po weekendzie na robotę do paliaka?
Zgłoś
picolo 2019-01-28, 23:25
Ale Panią Wiktorię to bym pałował do odcinki jak dresy baware.
Zgłoś
ligo 2019-01-30, 14:35
XD własnie zdałem sobie sprawę, że Ukraińcy będą mieli auta w których podwójnie cofnięto licznik... pierwszy raz jak jechały do nas a drugi jak do nich...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie