Umysłowe sp🤬olenie uczyniło pod balkon się wp🤬lenie. Czy jakoś tak, nie wiem. Fantastico mogę pięty lizać
Cytat:
"18-latek wjeżdżał z ul. Wrocławskiej w Podmiejską. Prawdopodobnie na skutek niedostosowania prędkości stracił panowanie nad pojazdem (marka przypadkowa - dop. red.), uderzył w krawężnik i wjechał na chodnik.
Pojazd przejechał kilkanaście metrów po chodniku, ścieżce rowerowej, trawie i krzakach po czym wbił się pod balkon jednego z bloków."
Klasyka stylu - strupiałe bmw po 12 Niemcach, w środku gówniarz w wieku pryszczatym z prawkiem od 2 miesięcy, z rączkami jak patyczki i obowiązkowo- dziarki po łokcie, a na ów trupie naklejka będąca wymazem z jego ćwierć-mózgu. Dopełnieniem zidiocenia jest koszulka obrażająca służbę, po którą dzwoni jako pierwszy gdy sebixowi lub dżesice dzieje się krzywda. Szkoda, że nie zginął..
Trzeba jednak wziąć pod uwagę, że BMW jako marka zaczyna się od ok. 60 tys. zł a wszystko co poniżej to bolid młodzieży wiejskiej
Co za pier..lenie. Prawdziwy facet zaczyna się od k🤬sa 17cm a każdy banerr poniżej to p🤬deczka.
Znowu p🤬licie jak zwykłe mendy z rurą od rowerowego siodełka w dupie.
Prawo jazdy powinno być od 21 lat. A druga sprawa, jak jeżdżę całe życie na tylnym napędzie to nigdy bym mojemu synowi nie kupił tylnonapędówki na pierwsze auto.
Żyjemy w takim absurdzie że żeby mieć prawo jazdy musisz potrafić dobrze parkować i wykuć teorie... a jazdy ludzie uczą się dopiero na ulicy. A tylny napęd nie wybacza błędów. I to tyle. Pozdrawiam miłośników RWD i wszystkich z bólem dupy że ktoś jedzie BMW.
Up przedni też bywa ciężki bo wymaga niejednokrotnie zachowania sprzecznego z instynktem samozachowawczym. Co mam na myśli? Ustawianie auta czasem już w zakręcie gw🤬townymi odjęciami gazu, lewą stopą, czasem ratowaniem samym gazem, niepełną kontrą, szybką kontrą na jedną i od razu na drugą. FWD jest pok🤬iony przy jeździe agresywnej.
Up przedni też bywa ciężki bo wymaga niejednokrotnie zachowania sprzecznego z instynktem samozachowawczym. Co mam na myśli? Ustawianie auta czasem już w zakręcie gw🤬townymi odjęciami gazu, lewą stopą, czasem ratowaniem samym gazem, niepełną kontrą, szybką kontrą na jedną i od razu na drugą. FWD jest pok🤬iony przy jeździe agresywnej.
Te racja.
Dlatego na kursach prawa jazdy zamiast skupiać się na szlifowaniu parkowania i innych bzdur czy wykuwania w wielu przypadkach niepotrzebnej teorii skupił bym sie na doskonaleniu jazdy - tory poślizgowe.
Ciekawe co on ma za hamulce jak przez 20 metrów się nie mógł zatrzymać. Trup a nie samochód
Wyjątkowo nie bronię debila ale ty weź kiedyś pojedź gdzieś na jakąś trawiastą polanę, rozpędź się do 50km/h i jebnij w heble na maxa. Daj znać jakie masz hamulce później.
No ale to nie zmienia faktu, że 50 typ nie jechał.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !