👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Pozdro dla wszystkich fanów a hejterom środkowy palec.
hejter zwieśniaczył model na obrazku do filmu

Szczerze, sam bmw nie mam ale kumpla bawarą jechałem... Zapach skóry, wygoda, zajebiście się prowadzi... Na prawdę samemu osobiście nie jechało mi się tak dobrze jeszcze żadnym samochodem. No ale cóż... W baku to ma wir.
Jak w każdym aucie, są plusy, są minusy.
Jak w każdym aucie, są plusy, są minusy.

Otóż to, mnie stać na nowe auto ale po zastanowieniu się stwierdziłem pieprzyć konsumpcjonizm nic lepszego nie kupie jak BM'ka z końca lat 90tych, później nawet w BMW pojawiło się za dużo elektroniki ingerującej w jazdę, elektryczne układy kierownicze, kontrole trakcji itd.

Są fani BMW, są fani innych marek. Natomiast największe z🤬by to ci, którzy próbują innym wmawiać, że ich marka jest najlepsza.
E46 M3 CSL i nic innego do szczęścia mi niepotrzebne. No ewentualnie jakiś porządny i dobrze wyposażony garaż.

a gdzie przygłupy na koksie
? bo to chyba kwintesencja marki BMW

Jeździłem różnymi samochodami i na BMW zawsze patrzyłem z lekkim niesmakiem. Kiedys miałem W123 potem kupiłem W124 a po tym jak baleron został skradziony z głupa kupiłem e34 535 i zakochałem sie w prowadzeniu. No i teraz sobie nie wyobrażam jeżdżenia innymi samochodami. Pozdrawiam. Krystyna Czubówna.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie