👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Głównym problemem BMW jest to, że jak magnes przyciąga różnej maści debili, szczególnie takich co pustkę w portfelu i krótkiego wacka nadrabiają znaczkiem na masce. I to nie tylko w Polsce. Clarkson mówił o tym wielokrotnie, sam się przekonałem o tym sprzedając auta. "Mentalność dresiarza", to co najlepiej opisuje wielu kupujących BMW i to niezależnie od szerokości geograficznej.
I ciekawe skąd wziął się mit "niezawodnego BMW"? Bo niemieckie to od razu niezawodne czy co? Tak się składa, że BMW pod względem jakości zawsze było przeciętne i rzadko kiedy jakikolwiek model wychylał się poza średnią rankingów (nawet tych niemieckich jak DEKRA czy TUV). Mi do głowy tylko seria 1 przychodzi do głowy jako faktycznie niezawodna. A niektóre modele, jak np. seria X5, często zajmowały miejsca na końcu pomiędzy Citroenami i Fiatami.
PS. Jeździłem trochę 530i E60 więc możecie mnie hejterzy pocałować w dupę, bo i tak znam się LEPIEJ od was, amatorzy. I auto bynajmniej dupy nie urywa.
I ciekawe skąd wziął się mit "niezawodnego BMW"? Bo niemieckie to od razu niezawodne czy co? Tak się składa, że BMW pod względem jakości zawsze było przeciętne i rzadko kiedy jakikolwiek model wychylał się poza średnią rankingów (nawet tych niemieckich jak DEKRA czy TUV). Mi do głowy tylko seria 1 przychodzi do głowy jako faktycznie niezawodna. A niektóre modele, jak np. seria X5, często zajmowały miejsca na końcu pomiędzy Citroenami i Fiatami.
PS. Jeździłem trochę 530i E60 więc możecie mnie hejterzy pocałować w dupę, bo i tak znam się LEPIEJ od was, amatorzy. I auto bynajmniej dupy nie urywa.

Nic dodać, nic ująć... Piękne autka, filmik i ta muzyka jakoś kojarzy mi się z BMW, prawdę mówiąc nie wiem nawet dlaczego
PIWKO!

A mnie się tam od jakiegoś czasu marzy M3 e46 z SMG... Jak kiedyś bozia pozwoli to uzbieram i kupię
A jeśli nie to e46 328ci. Śliczne, ładniejsze moim zdaniem niż nowsze BMW.

@wiesiors4 ty pewnie masz ten ból dupy przez to ze sam jesteś dresem i jeździsz bMW

mam e30 i jestem z niej dumny<3 23 letnie auto które swoim standardem i jakością wykonania przebija wszystko co mogę kupić w podobnej cenie... no i ta przyjemnośc z jazdy czymś dla mężczyzn z tylnym napędem <3
ze starszych modeli to e9, bavaria, e24, e28, e21 ,m1
z nowszych oczywiscie e30, e34, e32, no i jeszcze ósemeczki są ok
z nowszych oczywiscie e30, e34, e32, no i jeszcze ósemeczki są ok
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie