👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
23456789 napisał/a:
Już tłumacze, BMW ma dobrze wygłuszoną kabinę, nie trzeba w ogóle szlochać muzyki by nie usłyszeć sygnałów. Ale co wy możecie o tym widzieć w skodach czy innych daciach XD
O o o proszę mamy urażonego właściciela BMW

Wmówili ci jak kupowałes że nie bite

?
SirMajkel napisał/a:
dlatego nigdy nie dam sie namówić na zakup bmw.. nie chcę, żeby ludzie brali mnie za idiotę.
Miałem kiedyś porządnego somsiada, z każdą kupioną przez niego beemą relacje sie psuły. Teraz ma już 3 i już nie gadamy...
Wina u nas i tak by byla pojazdu na syngnale, jak karetka itd. wjezdza na czerwonym to tylko na wlasna odpowiedzialnosc, w razie wapadku wina po stronie karetki/
Tak jak ktos powiedzial ktos moze miec dobrze wyciszony samochod i to kierowca na sygnale musi ogarnac czy go wszyscy widzai mu ustepuja.
Tak jak ktos powiedzial ktos moze miec dobrze wyciszony samochod i to kierowca na sygnale musi ogarnac czy go wszyscy widzai mu ustepuja.
ssman123 napisał/a:
Pokaż swoje. Aaaaaa nie pokażesz bo śmierdzisz kaszą niewolniku.
Morda robolu.

Jedzie karetka jedzie...
Migają koguty...
wiezie chorego wiezie...
bo czlowiek zepsuty...
Migają koguty...
wiezie chorego wiezie...
bo czlowiek zepsuty...
Tak poważnie to wygląda jak fake. Patrzcie po klatce na prędkość bmw jak wahania z 50-10-500.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie