Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
A................s 2015-06-17, 0:09
wystarczy że zaparkuje w nasłonecznionym miejscu i ten sam efekt będzie co wrzątek
Zgłoś
Gizmolka 2015-06-17, 1:36
Fajny ma dzbanek. 100 lat temu babcia mi taki pokazywała.

podpis użytkownika

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
KrisCFC 2015-06-17, 4:36 2
Barbaklas napisał/a:

Prawie jak bym słyszał mohera "za komuny było lepiej"

Teraz ku*wa samochody nie służą do jeżdżenia ?
Telefony nie służą do dzwonienia ?

Styki ci się grzeją jak masz w ręku smartphona ?

Uspokój dziąsła...
Myślisz, że każdy potrzebuje mieć telefon za 4 stówy?
Obecnie coraz ciężej kupić nowy, niedotykowy telefon - i to mnie wk🤬ia, bo ja nie chce wielkiej cegły, żeby sobie grać w angry birds, ostatnio przez pare lat miałem samsunga e250 i był zajebisty, niestety jego czas już minął, zanim znalazłem mój obecny telefon to chyba z miesiąc szukałem (na klawisze).

A co do samochodów - jak Ci się zdupi sterownik drzwi albo inne gówno do którego części szukać ze świecą (albo są w c🤬j drogie), to docenisz stare auta i ich mechanikę zamiast elektroniki, hłe, hłe.

I zluzuj poślady.

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
tomkararek 2015-06-17, 6:30
zaleca sie pokazywanie znajomym przy minus 30
Zgłoś
dashadow 2015-06-17, 8:15 2
KrisCFC napisał/a:

EJ a pamiętacie te czasy jak samochody służyły do jeżdżenia a telefony komórkowe do dzwonienia?

no pewnie, na c🤬j ci smartfon, przeciez do napisania smsa idealnie nadaje sie maszyna do pisania, a przeslac mozesz golebiem.

a do przemieszczania sie idealnie pasuja nogi. na c🤬j ci jakis samochod z kierownica i pedalami, trzeba ruszac rekami i nogami zeby sie przemieszczac, bez sensu. a jak samochod ma radio to juz wogole zbytek.

jak mnie smiesza takie zacofance
Zgłoś
dziubol11 2015-06-17, 9:07
Rems napisał/a:

efekt, którym możesz się pochwalić pod warunkiem, że masz baniak wrzątku pod ręką

a pomyslales o takim czymś co Ci przygrzało glace i się nazywa słonce?
Zgłoś
B................s 2015-06-17, 11:43 1
KrisCFC napisał/a:

Uspokój dziąsła...
Myślisz, że każdy potrzebuje mieć telefon za 4 stówy?
Obecnie coraz ciężej kupić nowy, niedotykowy telefon - i to mnie wk🤬ia, bo ja nie chce wielkiej cegły, żeby sobie grać w angry birds, ostatnio przez pare lat miałem samsunga e250 i był zajebisty, niestety jego czas już minął, zanim znalazłem mój obecny telefon to chyba z miesiąc szukałem (na klawisze).

A co do samochodów - jak Ci się zdupi sterownik drzwi albo inne gówno do którego części szukać ze świecą (albo są w c🤬j drogie), to docenisz stare auta i ich mechanikę zamiast elektroniki, hłe, hłe.

I zluzuj poślady.

Spoko chcesz mi powiedzieć że nowoczesna technika w użytku codziennym to tylko granie w angry birds i robienie selfie na instagrama.

Technologia nie gryzie , spróbuj czasami wyjść z piwnicy i może dzięki temu nowemu telefonowi bez klawiatury uda ci się znaleźć w wirtualnym świecie artefakty o których mówisz , takie jak sterowniki do drzwi po niskich cenach ,albo znajdziesz innych tobie podobnych i założycie wioskę albo klan użytkowników samsunga e250 i starych aut

Zaproś mnie jak już cie się uda przyjdę pooglądać i porobię sobie zdjęcia .
Zgłoś
S................i 2015-06-17, 12:50 1
Barbaklas napisał/a:

Spoko chcesz mi powiedzieć że nowoczesna technika w użytku codziennym to tylko granie w angry birds i robienie selfie na instagrama.

Technologia nie gryzie , spróbuj czasami wyjść z piwnicy i może dzięki temu nowemu telefonowi bez klawiatury uda ci się znaleźć w wirtualnym świecie artefakty o których mówisz , takie jak sterowniki do drzwi po niskich cenach ,albo znajdziesz innych tobie podobnych i założycie wioskę albo klan użytkowników samsunga e250 i starych aut

Zaproś mnie jak już cie się uda przyjdę pooglądać i porobię sobie zdjęcia .

Weź skończ p🤬lić. Akurat zgadzam się z nim. Odpowiedz mi na pytanie ile procent możliwości srajfona wykorzystujesz? Zakładam sie że służy do dzwonienia, wysyłania smsów i robienia zdjęć i tyle. Tylko że kosztuje pięć razy więcej niż normalny telefon. A mnie osobiście dotykowce wk🤬iają bo pisanie smsów kiedy ma się duże palce i mało czasu to tragedia. Gdyby moja Nokia E52 nie padła to bym jej za c🤬j nie zmienił na szajsunga no ale byłem zmuszony no i pani w salonie zachwalała to siedałem namówić.
Zgłoś
KrisCFC 2015-06-17, 15:41
dashadow napisał/a:

no pewnie, na c🤬j ci smartfon, przeciez do napisania smsa idealnie nadaje sie maszyna do pisania, a przeslac mozesz golebiem.

a do przemieszczania sie idealnie pasuja nogi. na c🤬j ci jakis samochod z kierownica i pedalami, trzeba ruszac rekami i nogami zeby sie przemieszczac, bez sensu. a jak samochod ma radio to juz wogole zbytek.

jak mnie smiesza takie zacofance

Nie dość, że nie rozumiesz rozmowy, to wp🤬lasz tak skrajne argumenty, że ja p🤬le... my tu nie rozmawiamy "mieć auto czy nie mieć auta"... użyj mózgu.

Smartfon mi nie jest potrzebny i go nie mam, jakbyś nie wiedział telefonami na klawisze też da się pisać i wysyłać smsy, ciśniesz od zacofańców a nie potrafisz czytać ze zrozumieniem...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Paradygmat 2015-06-17, 16:22
Rems napisał/a:

efekt, którym możesz się pochwalić pod warunkiem, że masz baniak wrzątku pod ręką

To jest ciekły azot matole !!!!
Zgłoś
dashadow 2015-06-17, 16:51 1
KrisCFC wyp🤬ział:
Cytat:

Nie dość, że nie rozumiesz rozmowy, to wp🤬lasz tak skrajne argumenty, że ja p🤬le... my tu nie rozmawiamy "mieć auto czy nie mieć auta"... użyj mózgu.

c🤬ja zrozumiałeś i się wp🤬lasz w moją perfekcyjną odpowiedź, też nie rozmawiam o tym czy mieć auto czy nie. jesteś bardziej p🤬lnięty niż myślałem. pozdrawiam
Zgłoś