📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

ostatnio mnie jakis baran w bmw e36 1.6 wyprzedzał na zakręcie oczywiście musiałem przyhamować bo by idiota spowodował wypadek

@assburger zgadza się do fragment koło maximusa za wolicą.
Kumpel mi wczoraj opowiadał o tym a tu proszę na sadolu już
Typek jest z ETM czyli zachowanie nie dziwi.
Kumpel mi wczoraj opowiadał o tym a tu proszę na sadolu już

Typek jest z ETM czyli zachowanie nie dziwi.
ThunderZ napisał/a:
ostatnio mnie jakis baran w bmw e36 1.6 wyprzedzał na zakręcie oczywiście musiałem przyhamować bo by idiota spowodował wypadek
Każdy w zagazowanym Civicu 1.4 mówi, że "musiał przyhamować, żeby uniknąć wypadku". Nawet jak wyprzedza go nowy M-B AMG.
Ciekawe czy jak to by było passerati z 1.9 TDi, to by wszyscy żałowali auta i kierowcy...
A jednak! Droga Janki-Nadarzyn, jeżdżę nią codziennie i się zastanawiałem, że takiego łosia tam jeszcze nie było. A jest!!

Juzide napisał/a:
Czy to jest Gdynia?
tak... środkowo wschodnia Gdynia między Jankami a Nadarzynem. Droga łącząca Białystok ze Szczecinem............

Dokładnie, Trasa z Janek w kierunku Nadarzyna. Przebudowa trasy Katowickiej na drogę ekspresową i towarzyszący temu burdel na drodze. Wracałem akurat z Saturna samochodem i widziałem już samochód leżący obok trasy.
Tylko miałem niemałą zagwozdkę jakim cudem jest on zwrócony w przeciwną stronę do jazdy skoro pas dla jadących do Janek jest solidnie oddalony w tym miejscu.
... Teraz mam odpowiedź.
Tylko miałem niemałą zagwozdkę jakim cudem jest on zwrócony w przeciwną stronę do jazdy skoro pas dla jadących do Janek jest solidnie oddalony w tym miejscu.
... Teraz mam odpowiedź.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie