Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
~Velture 2015-04-18, 9:39 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ThunderZ 2015-04-18, 9:48
ostatnio mnie jakis baran w bmw e36 1.6 wyprzedzał na zakręcie oczywiście musiałem przyhamować bo by idiota spowodował wypadek
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-18, 9:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-18, 10:08 1
@assburger zgadza się do fragment koło maximusa za wolicą.
Kumpel mi wczoraj opowiadał o tym a tu proszę na sadolu już

Typek jest z ETM czyli zachowanie nie dziwi.
Zgłoś
Juzide 2015-04-18, 11:09
Czy to jest Gdynia?
Zgłoś
MariolaBezPindola 2015-04-18, 12:08
bedziesz mial wypadek. hehe
Zgłoś
tranzystor 2015-04-18, 13:03
ThunderZ napisał/a:

ostatnio mnie jakis baran w bmw e36 1.6 wyprzedzał na zakręcie oczywiście musiałem przyhamować bo by idiota spowodował wypadek

Każdy w zagazowanym Civicu 1.4 mówi, że "musiał przyhamować, żeby uniknąć wypadku". Nawet jak wyprzedza go nowy M-B AMG.
Zgłoś
contowsky 2015-04-18, 13:06
Zgłoś
kamillo16 2015-04-18, 15:17 1
Ciekawe czy jak to by było passerati z 1.9 TDi, to by wszyscy żałowali auta i kierowcy...
Zgłoś
T3rror 2015-04-18, 15:30
A jednak! Droga Janki-Nadarzyn, jeżdżę nią codziennie i się zastanawiałem, że takiego łosia tam jeszcze nie było. A jest!!
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-18, 17:26
Zgłoś
~Velture 2015-04-18, 17:37 1
Juzide napisał/a:

Czy to jest Gdynia?

tak... środkowo wschodnia Gdynia między Jankami a Nadarzynem. Droga łącząca Białystok ze Szczecinem............
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-18, 20:23
Zgłoś
konto usunięte 2015-04-20, 21:52
Dokładnie, Trasa z Janek w kierunku Nadarzyna. Przebudowa trasy Katowickiej na drogę ekspresową i towarzyszący temu burdel na drodze. Wracałem akurat z Saturna samochodem i widziałem już samochód leżący obok trasy.
Tylko miałem niemałą zagwozdkę jakim cudem jest on zwrócony w przeciwną stronę do jazdy skoro pas dla jadących do Janek jest solidnie oddalony w tym miejscu.

... Teraz mam odpowiedź.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem