Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
konto usunięte 2010-10-12, 20:39
No wg mnie to raczej fake ale widziałem to juz sto lat temu bo to nowe nie jest i myslalem ze to juz dawno dodane :]
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-12, 21:24
Jak sto lat temu jak to z maja tego roku, debilu!
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-12, 21:31
dostal ndst za trzepanie konia? pala-ponad norme?!
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-12, 21:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-12, 21:54
jak dla mnie to nagroda powinna być taka
sadol.pl/lapy-to-przezytek-vt52230.htm
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-12, 22:32
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-12, 22:35
Zgłoś
szefooo 2010-10-13, 0:16
Zgłoś
tomii666 2010-10-13, 0:37
Wg. mnie to zaden fake widzialem podobna sytuacje ale nie byla ona z Polski wiec mozna powiedziec ze fake na 50% ;]
Zgłoś
Blaze 2010-10-13, 10:07
"nie doszedłem" się mówi
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-13, 15:53
jako bodajże trzeci rocznik rozpoczęłam gimnazjum i już wtedy podobne rzeczy miały miejsce. może nie mastrurbowaliśmy się na lekcjach, ale np. urządzaliśmy zakłady po ilu sekundach anglistka wybiegnie z płaczem. przez całe trzy lata za nasze, delikatnie mówiąc, 'dokuczanie' babeczkom od angielskiego nikt nie skończył u dyrektorki. nauczycielki same się zwalniały z pracy - przerobiliśmy sześć pań. bardzo niesądzę, żeby dzisiejsza młodzeż miała jakiekolwiek obiekcje przed waleniem konia pod ławką. stanął mu, to co ma innego zrobić ? przecież do kibla nikt nie wypuści...

@up'y, ile razy można pod jednym postem pisać, że poprawną formą jest 'doszedłem'?
Zgłoś
konto usunięte 2010-10-14, 18:04
to ściema, zn ocena pisana przez nauczycielkę ,ale ta uwaga już nie. Widać że inaczej jest pisana litera D, już nie mówiąc że charakter pisma podobny,ale nie do końca
Zgłoś
konto usunięte 2011-01-07, 16:49
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem