👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
a mi żal tępaków nie potrafiących ogarnąć czym jest ironia
a mi żal tępaków nie potrafiących ogarnąć czym jest ironia

hip-hop wyssałem z mlekiem matki....k44wy3p51 łest kołst łest kołst ;D
Cytat:
METAL POWER
![]()
\,,/

btw. na wiki zmienili definicję hip-hopa - wg niej, hh jest gat. muzycznym :O

WoGuLe NjE RoSsumJem tEJ PjoSęKi... AlE DajEm PifO Bo FajnJe SpiEwaJom ;*** <33 xDD .!

a mi żal was wszystkich bo żrecie się o nie wiadomo co:D ja tam lubię hip-hop co nie znaczy ze ograniczam się tylko do jednego:D a z tej parodii miałem niezły ubaw:D
kicolek napisał/a:
\,,/![]()
btw. na wiki zmienili definicję hip-hopa - wg niej, hh jest gat. muzycznym :O
Hip-Hop to kultura, rap jest gatunkiem muzyki. aVe PDG!
PS. Podkład jest fajny:) Ma go ktoś?

erniii napisał/a:
a mnie żal takich osób jak Ty, którzy przeczytają na wikipedii co oznacza Hip Hop i poprawiają wszystkich naokoło, że to nie muzyka a kultura! parodia. Swoją wypowiedzią udowodniłeś jak bardzo gówno wiesz o tej muzyce![]()
Skoro wiesz że to nie tylko muzyka, a cała kultura, to czemu się tak bardzo obrażasz? LUZ człowieku

po prostu slabe... a tak swoja droga
DAGFEN napisał:
A nie jakiś "bit" czy inne gówno spotykane w batonikach. - "bit " to muzyczny podkład, "piosenka hip-hop" to kawałek :] pozdro
DAGFEN napisał:
A nie jakiś "bit" czy inne gówno spotykane w batonikach. - "bit " to muzyczny podkład, "piosenka hip-hop" to kawałek :] pozdro

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie