Bo przecież policji można wszystko , mało że pod wzniesienie to przed przejazdem i do tego na czołówke
materiał nie własny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-12-27, 11:05
Kocham Policje, niechaj bedzie im wolno, to,nasi Anieli Stroze
jest teraz akcja policji, że za takie przewinienia zabierają prawo jazdy
Ty to nazywasz policją? Policjant to będzie starał się przynajmniej przestrzegać prawa. To co tutaj na filmie jest to jest pies a nie policjant. Pies, który wykorzystuje to, że ma immunitet.
konto usunięte
2014-12-27, 11:41
konto usunięte
2014-12-27, 11:45
Żaden problem, przekaż materiał gdzie trzeba i zaczną jeździć ostrożniej
konto usunięte
2014-12-27, 12:10
Nie wiem jak wy ale za takie cos powinni typa wyciagnac i przekopac,tak jak w rosji
Tam gdzie wyprzedzali zakazu nie było
konto usunięte
2014-12-27, 12:46
I to w dodatku dzielnicowy, oj nie ladnie, nie ladnie.
konto usunięte
2014-12-27, 13:09
@AdrianMK
ja p nie wiem jak to skomentowac, poczekal na koniec ciaglej? K***a pod gorke + na zakrecie to naprawde nie jest zakaze bo wymyslil debil ograniczenie typu do 40 na 3-pasmowce gdzie spokojnie mozna jechac stowka, tylko dlatego ze mogl spowodowac wypadek bo nie ma zadnych szans zobaczyc czy nie stoi tam k***a AdrianMK na ulicy ze swoim dzieckiem na rowerze nawet no k***a... Jesli nie widzisz tutaj przegiecia to mam nadzieje, ze nie masz prawka i w ogole nie poruszasz sie samochodem jako kierowca. Obronca ucisnionych k***rwa..
hipokryto a sam przez telefon gadasz
n0skill napisał/a:
hipokryto a sam przez telefon gadasz
Czytaj poprzednie posty kretynie.