👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

hahaha smieszne jak pogrzeb ... Moze kur.. nagraj jeszcze wymiane opon w ładzie
Szymon to Ty? Ty byłeś takim pedofilem u nas w grupie... może i tutaj sie zarejestrowałeś? Tak samo nagrywasz

Nikt nie zauważył ciasta położonego obok drzwi. Nagrywany był film właśnie że jak ktoś wejdzie do sklepu to ciasto jebnie nie ziemię. Nagrało się co innego. Inni chcą być śmieszni to walą teksty o pedofilu. Żałosne.

Wyjaśnił, że nagrywał ciasto, które położone jest na parapecie. Zapewne sam je tak ustawił, żeby mieć wymówkę do nagrywania tej dziewczynki
Zawsze nagrywasz swoją laskę w sklepie?
A tak serio to mam nadzieję, że bekniesz za nagrywanie i upublicznianie nagrania z ukrycia

Jest to najlepszy film jaki kiedykolwiek widziano w internecie. Wiem bo mam dyplom.
Nagranie to pochodzi z jednego ze slepów na tym bazarku, poznaję podłogę i ladę. Radzę uważać, na tego nagrywającego jegomościa jak będziecie kiedyś w tych rejonach coś kupować.
//edit
Jednak po dokładniejszym przyjrzeniu sie filmikowi stwierdzam, że się myliłem
//edit
Jednak po dokładniejszym przyjrzeniu sie filmikowi stwierdzam, że się myliłem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie