📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:55

i wyobraźcie sobie że w tym miejscu nie byłoby kibiców ....
Na szczęście, w tym kraju jest jeszcze odrobina zdrowego rozsądku. Mam na myśli to, że nie odpowiedzą karnie za uszkodzenie samochodu i naruszenie prywatności osobistej poszkodowanych.
Chociaż za 20 lat... kto wie, jak będzie.
Chociaż za 20 lat... kto wie, jak będzie.
Moi znajomi nie mieli tyle szczęścia, wpadli zimą w poślizg i na dachu zjechali do stawu, 4 ofiary 3 chłopaków w tym dwóch braci i dziewczyna, utonięcie.

I to jest właśnie ludzka mobilizacja, wystarczy że jeden wskoczył i nagle znalazła się motywacja by i inni się znaleźli, ja nie bałbym się wskoczyć do takiej wody by ratować.

dla ratujących obowiązkowy browar, za czas reakcji lekki kop w dupę - ale dobra, może daleko stali, może ściągali łachy, ważne, że ich wyciągnęli.
Nikt jeszcze nie skumał, że ten biedny pilot który na końcu wyszedł to chyba sobie skrzela wyhodował
Nikt jeszcze nie skumał, że ten biedny pilot który na końcu wyszedł to chyba sobie skrzela wyhodował

1:06 koleś w niebieskim musiał sobie chwycić
Ps. Dobra robota panowie

Ps. Dobra robota panowie
Bodziosowy111 napisał/a:
1:06 koleś w niebieskim musiał sobie chwycić
![]()
Ps. Dobra robota panowie
Jak być nie zauważył to koleś się raczej nie domyślił i próbował podnosić tak, gdzie sobie akurat łapy pociął, bo wybita szyba była.
Ale plus dla chłopaka za chęci

nawet tylna wycieraczka nawet pomaga, a ta szmata śmie tylko morde drzeć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie