📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:21

Jedras992 napisał/a:
Chwalisz się czy żalisz?
Chciałeś być śmieszny, czy tylko tak pierdzisz, aby pierdzieć ?
vass napisał/a:
Chciałeś być śmieszny, czy tylko tak pierdzisz, aby pierdzieć ?
Nie chciałem być śmieszny... Ale jaki z Ciebie tłuk, żeby na forum wszem i wobec ujawniać wszystkim, że w wypadku zginęli Twoi znajomi? To wyglądało jak byś się chwalił, albo żalił więc zadałem pytanie... I jeszcze zdjęcie wstawiać... Taki lans na śmierć znajomych?

wbrew pozorom możliwe, że to ta pani właśnie odegrała największą rolę w całej akcji. Tłum jest tępy i nie reaguje zbyt szybko - co zresztą na filmie dało się zobaczyć. Potrzeba kogoś, kto pchnie tłum do działania. Wcale bym się nie zdziwił gdyby bez tego darcia mordy kilku z ratowników w ogóle nie ruszyłoby dupy, a kilku kolejnych dalej ściągałoby skarpetki. W mniejszej grupie mogliby nie zdążyć.
Podsumowując: pani robiła to co umie, tak jak umie i nikomu tym nie zaszkodziła, a myślę, że bardzo pomogła - większość gapiów nie zrobiła nawet tyle. I jestem przekonany, że gdyby tych gapiów dzień wcześniej zapytać, co zrobiliby w takiej sytuacji, to nie powiedzieliby, że będą się tępo gapić.
Po dziurki w nosie mam już tych wszystkich recenzentów sprzed klawiatury - zero zrozumienia dla sytuacji drugiego człowieka, ale oceniać to pierwsi.
Podsumowując: pani robiła to co umie, tak jak umie i nikomu tym nie zaszkodziła, a myślę, że bardzo pomogła - większość gapiów nie zrobiła nawet tyle. I jestem przekonany, że gdyby tych gapiów dzień wcześniej zapytać, co zrobiliby w takiej sytuacji, to nie powiedzieliby, że będą się tępo gapić.
Po dziurki w nosie mam już tych wszystkich recenzentów sprzed klawiatury - zero zrozumienia dla sytuacji drugiego człowieka, ale oceniać to pierwsi.

Laska: W szoku mozeeeeee się uszkodzić ;o
Tępa szmata... Pewnie jakaś lalunia z tipsikami...
Tępa szmata... Pewnie jakaś lalunia z tipsikami...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie